Rosamunde Pilcher: Derült égből szerelem

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Und plötzlich war es Liebe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott osztrák-német romantikus dráma, 88 perc, 2006

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Julia, a fiatal nő Cornwallba megy, miután Julia Greenwood néhány éve elhagyta Cornwallban a szülőföldjét és jelenleg a barátjával, Billyvel közösen egy sikeres rendezvényszervező vállalkozást vezetnek Londonban. Szakmailag mindent elért, amiről valaha csak álmodozott, de a magánéletében, a jóképű Billyvel, már egy idő óta nagyon nincs rendben minden.

Amikor a barátját a legjobb barátnőjével in flagranti rajtakapja, akkor már tudja, hogy a kapcsolatuk végérvényesen a múlté. Csalódottan úgy dönt, hogy a nagy szerelemről szőtt álmait végleg száműzi az életéből.

Ebben az érzelmi káoszban Julia egyszer csak telefonhívást kap az édesanyjától, Laurától, aki arra kéri nyomatékosan, hogy sürgősen jöjjön haza. Nagy sebbel-lobbal elutazik Cornwallba és izgatottan várja, hogy vajon mit is szeretne Laura vele közölni. Kellemes meglepetés várja, az anyja, aki már évek óta a férje korai halála miatt csak szenvedett, most újra férjhez megy. A vőlegény lord Frederik Windshell, szintén özvegy, és egy álomszép tengerparti birtok tulajdonosa, ahol majd tulajdonképpen az esküvő is lesz.

Amikor Julia látja, mennyire boldog az édesanyja, rögtön felajánlja neki, hogy nagy lakodalmat szervez. Lord Frederik Windshell megkéri az intézőjét, Nicolas Millert a szerteágazó munkában legyen Julia segítségére. Julia és Nicolas már az első pillanattól fogva vonzódnak egymáshoz, de mindketten, mélyen csalódva a szerelemben -, a kezdetekben védekeznek a kibontakozó érzelmek ellen.

Egy sor izgalmas esemény és Windshell család régóta eltusolt családi titka arra kényszerítik Juliát és Nicolast, hogy ők maguk is fontos döntéseket hozzanak -, a saját életükkel kapcsolatosat is Billyvel. Ott megtudja, hogy anyja újra férjhez akar menni. Látva, hogy Lord Frederik boldoggá teszi anyját, csodálatos esküvőt akar nekik szervezni. Ebben lord Frederik titkára segít neki. A sors úgy akarja, hogy Julia és a titkár egymásba szeretnek, bár kezdetben mindketten ellenállnak.

Stáblista:

Szereplők

Julia Greenwood
Nicholas Miller
Laura Greenwood
Lord Frederik Windshell
Emily Windshell
Alexis Grand

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2018 szept. 15. - 08:54:59
Cornwall, lord, kastély, ármánykodó leánygyermek... , egy másik önzetlen, önfeláldozó leány,
váratlanul felbukkanó exfeleség...., szokványos Rosemunde Pilcher történet.
10/10
krisztina103 2018 ápr. 27. - 19:43:39 10/10
Ez az egyik legszebb film, amit valaha láttam. Minden perce lekötötte a figyelmem.