Rosamunde Pilcher - Egy furcsa pár

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Haustausch mit Hindernissen
német romantikus film, 90 perc, 2016

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Egy lakáscsere börze közvetítésével Sarah és Michael az ausztráliai házukat elcserélik egy vidéki cottage-ra, Cornwallban. A környezetváltozással talán sikerül a megtépázott házasságukat befoltozniuk.

Már a ház átadásakor bonyodalmak lépnek fel. A cserepartnereik, Olivia és Fergus elkésnek és ezért a lakás átadásakor szokásos körbevezetés elmarad, és Michaelnek is egy projekt miatt tovább kell mennie Londonba.

Az angol cottage hatalmas parkkal pompás birtoknak bizonyul, Sarah alig tudja felfogni milyen szerencséjük volt. Viszont hamarosan rájön, hogy itt valami nem stimmel. Eltekintve attól, hogy sok minden felújításra szorul, az intéző, Albert is számos érdekes célzást tesz. Amikor pedig a régi istálló is leég, Sarah és Albert csak nagy nehezen tudja megmenteni a két lovat, Sarah, a fiatal könyvvizsgáló számos kérdést tesz fel magának. Mi volt ez, gyújtogatás?

Vajon kinek állhatott érdekében Oliviának és Fergusnak ártani és a pompás kancát, Sunsetet elpusztítani? Vagy az idős pár önmaga idézte elő a tűzesetet, hogy bekasszírozhassák a biztosítási összeget? Sarah-nak feltétlen meg kell találnia az idős házaspárt és meglepő módon ehhez segítséget kap Davidtől, Silas McKenzie arrogáns ügyvédjétől, aki a birtokot meg akarja szerezni és át akarja építtetni egy kongresszusi központnak.

Olivia és Fergus keresése során kiderül, hogy az idős házaspár nem is Ausztráliában van, hanem Angliában tartózkodik. Olivia és Fergus abban reménykedtek, hogy Olivia nagynénje végrendeletének ismertetésekor megszabadulhatnak minden tartozásuktól. A nagy adósságukhoz képest ez a kevés pénz, csak csepp a tengerben. Éppen ezért estéről-estére Olivia és Fergus ruletten próbál szerencsét.

Miközben Michael Londonban időzik, a vonzó kolléganője Victoria sikeresen elcsavarja a fejét, Sarah és David pedig a falufesztiválon kerülnek közel egymáshoz. Nos, Sarah-nak döntenie kell, vagy a régi élete Ausztráliában Michael oldalán, vagy pedig egy új élet Cornwallban Daviddel.

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu