Rosamunde Pilcher: Megbabonázva

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher – Wie verhext
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2021

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Édesapja, Clive mozijában a hatéves kis Grace már valamennyi filmet megnézett, amit ott bemutattak. Így tulajdonképp nem is csoda, hogy fiatal nőként kosztümtervező akar lenni.

Amikor pedig egy jósnő, Ruby Moyle sikeres karriert jósol Grace-nek, ráadásul pedig az álmai férfija, Robert Hayford oldalán, akkor Grace elhagyja szűkebb hazáját, hogy megvalósíthassa álmait. Viszont öt év elteltével a Robert utáni kutatása Grace-t a keresése éppen Cornwallba vezeti vissza, és ezáltal az ifjúkori szerelméhez, Sebastianhoz, akit akkoriban elhagyott.

Újra fellángolnak a régi érzelmek, de a kölcsönös megbántások is. Ugyanis Sebastian sosem hitt a jövendölésben, és azt veti Grace szemére, hogy egy képzeletbeli férfi kedvéért elárulta a szerelmüket. Mígnem egyszer csak a titokzatos Olivia Marlow révén ott áll előtte hús-vér alakban az orvos, Dr. Robert Hayford.

Grace úgy érzi, minden megerősíti őt az egykori elképzelésében, és egyre közelebb is kerül Roberthez. Az, hogy Robert éppen orvos is, kapóra jön, ugyanis édesapja sürgős segítségre szorul.

Anyja halála után Clive gyűjtési mániája kórossá vált, a szülői házat teletömte az elhunyt színésznő, Tamara Larsson-nal kapcsolatos mindenféle emléktárggyal. És ez még nem minden: ugyanis minden egyes nap Clive levetíti Tamara leghíresebb filmjét, ahol az egyedüli néző Olivia.

Clive-nek viszont valami egészen másra lenne szüksége, nem pedig gyógyszerre. Végül pedig Sebastian - akire Grace valóban számíthat -, amikor Robert Grace-nek komoly csalódást okoz. Ők ketten, közösen kiderítik Olivia titkát, és így sikerül nekik visszahozni Clive-ot, és maga Grace életét is a normális kerékvágásba.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Ruby Moyle
Dr. Robert Hayford
Tamara Larsson
Clive Kent

Hozzászólások

Szerinted?