Rosamunde Pilcher: Nehéz Örökség

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher: Die Rose von Kerrymore
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 89 perc, 2001

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Sally olyan kúriákról készít fotósorozatot, mint amilyen Lord Kerrymore-é. Rögtön elnyeri a férfi szimpátiáját és a bizalmába férkőzik. Lisa, Lord Kerrymore unokahúga félti örökségét és egykori udvarlóját, Tomot Sallytől, így nem esik nehezére hazugságokba bonyolódni.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2019 szept. 06. - 13:24:45 10/10

Rosamunde Pilcher - Nehéz örökség (2000)
Az „Egy nap otthon” elbeszélés nyomán

A fényképész, Sally Wood visszatér a szülőföldjére, Cornwallba, hogy ott angol kastélyokat fényképezzen egy rangos képes magazin számára. Ez alkalom kapcsán felkeresi édesanyját is, akivel évek óta már megromlott a kapcsolata. A munkája során Sally megismerkedik a különönös, öntörvényű lord Kerrymore-ral, aki visszavonultan él a húgával, Maryvel Anglia egyik legszebb kastélyában. A különc idős úr Sallyt rögtön a szívébe zárja, mivel nagyon is emlékezteti az elhunyt lányára.

A kialakult barátságos kapcsolatot Mary és annak lánya, Lisa gyanakodva figyeli. Lisa örökli majd valamikor Kerrymore-t és reméli, hogy a nagybátyja örökbe is fogadja, hogy ekképpen a lady Kerrymore címet is viselhesse. Az idős lord már régóta szenved krónikus hörghurutban, de az orvosa, Tom Winter valamennyi kezelésre tett javaslatát elutasítja.

Lord Kerrymore egészségi állapota drámaian súlyosbodik, amikor véletlenül megtudja, hogy az unokahúga, Lisa már évek óta hazudik neki és csupán arra vár, hogy végre eltemethessék a lordot. Hatalmas tervei vannak, szeretné Kerrymore-t egy exkluzív kastélyszállóvá átépítetni.
Lord Kerrymore tájékoztatja Sallyt arról, hogy őt szeretné kizárólagos örökösévé megtenni. Lisa mindennel próbálkozik, hogy a konkurenciát jelentő gyűlölt nőt eltávolítsa a kastélyból. Nem tudja elviselni, hogy Sally mindazt megkapja, amiről ő már régóta álmodozott -, legyen szó Kerrymore-ról, vagy akár a vonzó külsejű orvosról, Tom Winterről, aki időközben beleszeretett Sally Woodba.

A kibontakozó szerelem viszont súlyos próbatétel előtt áll, mert felgyorsulnak az események, a lord meghal és Sally egyik tett ígéretét be is akarja váltani.

10/10
grosz_i 2019 jún. 01. - 06:25:13 10/10
...Egyébként a Sallyt játszó (osztrák-német) színésznő Udo Jürgens énekes (osztrák) lánya, ha valakit érdekelne...
temi3 2019 máj. 23. - 09:49:21
Sally olyan kúriákról készít fotósorozatot, mint amilyen Lord Kerrymore-é. Rögtön elnyeri a férfi szimpátiáját és a bizalmába férkőzik. Lisa, Lord Kerrymore unokahúga félti örökségét és egykori udvarlóját, Tomot Sallytől, így nem esik nehezére hazugságokba bonyolódni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu