Rossz kutya

Bakancslistához adom
Bad Dog
kanadai-francia rajzfilm sorozat, 1998

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Megismerheted Pötyit, a Rossz kutyát, aki a legboldogabb kölyökkutyus az egész világon. Rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amit egy igaz baráttól elvársz... és még sok minden mással is. Pötyi önmagában egy természeti katasztrófa, aki káoszt hagy maga után bármerre is jár.
A rossz kutya egy animációs sorozat, melynek során az ember legjobb barátjának kalandjait kísérhetjük figyelemmel, egy eseménydús, energikus komédián keresztül, mely minden nézőt megnevettet.
Pötyi valójában nem rossz kutyus, csak túlságosan szófogadó. Mindent megtesz azért, hogy élete egyetlen célját teljesítse: akár akarata ellenére is elbűvöljön minden emberi lényt, akivel kapcsolatba kerül. Ha valaki például elkiálltja magát, hogy "Vedd fel a telefont!" ő máris rohan és hozza is, kitépve azt a falból és fognyomokat hagyva a telefonkagylón. Ha kifogy a szerencsés gazdáinak, Poblacsekéknek való tennivalókból, akkor figyelmét a szomszédokra, a postásra vagy a TV szereplőkre fordítja, ugrándozik és bukfencezik a TV-s aerobic oktatóval vagy apró darabokra szedi szét a házat hiányzó bizonyítékokat keresve a TV-ben szereplő nyomozók utasítására.
Pötyi legjobb barátja Poblacsekék kétéves kisfia, Vick, aki mellesleg Pötyi legnagyobb rajongója is a családban. Mindketten egy tálból isznak és mindketten szeretnek a sárban dagonyázni. Pötyi mindent megtenne a kis Vick-ért, még a Vick által elkövetett csínytevésekért is vállalja a felelősséget.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Robi484 2011 jan. 18. - 20:26:48 10/10
Rossz kutya, Fakopáncs Frici, ezek voltak a jó mesék, mikor adják megint a tv-ben, ha már dvd-n nem lehet beszerezni õket?
Lulanni 2006 júl. 28. - 11:48:49 Előzmény scsabas
Aha, szerintem is hülyeség, de legalább szórakoztató.
scsabas 2006 júl. 09. - 14:29:50 Előzmény bönõ
hát ez igaz
bönõ 2006 máj. 29. - 13:54:50
hát ja

"meg lehet szakadni a röhögésben"!!!!!!