Sajttársak

Bakancslistához adom
I Want Someone to Eat Cheese With
amerikai romantikus vígjáték , 80 perc, 2006

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

James (Jeff Garlin) színész. 39 éves, túlsúlyos, az anyjával (Mina Kolb) él Chicagóban. Nappal ócska tévéműsorokban szerepel és céltalanul járja a várost barátjával, este másodrangú improvizációs színházban lép fel, majd édességet eszik a kisbolt előtti parkolóban. Amikor egyszerre dobja a barátnője és az ügynöke, James kénytelen szembenézni a kérdéssel, mit is akar kezdeni az életével. És úgy tűnik, végre rokonlelket talál egy kissé őrült fiatal lányban, Beth-ben (Sarah Silverman), aki mintha ugyanazt szeretné, mint ő: valakit, akivel lehet együtt sajtot enni.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
zord01 2014 máj. 04. - 21:05:45
Spoiler, Spoiler, Spoiler

Aki nem látta a filmet, az ne olvassa tovább, mert spoilerezek.
No kérem. Egy baromi jó film ez, de a végi iszonyatosan el lett baltázva. Engem szabályosan a befejezés, bár ez nem biztos, hogy a film hibája.
A film romantikus vígjátéknak van aposztrofálva, de én realista drámának tartom. De igazából nem ez a bajom vele. Én nem hogy hittem, hanem tudni véltem, hogy happy end-es lesz a film. Mondom is hogy miért. Jó 2 évvel ezelõtt láttam ezt a filmet a TV-ben, akkor nagyon tetszett, és elhatároztam, hogy újra megnézem. Most jött össze. És esküszöm, hogy nekem úgy rémlett, hogy összejön a fiatal csajszival.
Ezen "tudás" birtokában ültem neki a filmnek, és a bejezés olyan sokként ért, mintha a Lassie hazatérnek az lett volna a vége, hogy egy arra járó sintér ledurrantja a Lassie-t, közben Priscilla egy "Nem kár a rühes dögért" felkiáltással elvonul az új csivavájával játszani. Hát ennyire sokkolt.
Kb. másfél órája ért véget a film, és azóta azon agyalok, hogy miért hittem én az, hogy full happy end-es a film. Szavamra, nem vagyok biztos benne. Lehet, hogy simán rosszul emlékeztem, de az is, hogy nem láttam végig, csak addig, míg összejön a lánnyal. Ez magyarázná azt is, hogy miért akartam ennyire újra megnézni a filmet.
Száz szónak is egy a vége, nekem nagyon tetszett volna ez a film, de végül hatalmasat csalódtam benne. Az ilyen Beth féle hazug pi... meg szégyelljék el magukat, de baromi keményen!
Tiszta depis lettem most, bakker.
ifj.j.s 2012 máj. 02. - 03:53:28 Előzmény skeletoncrew
Mi lenne, ha a filmrõl írnál? A többit pm-ben!:)
Egyszer nézhetõ film. Ha nincs más...
skeletoncrew 2012 ápr. 25. - 09:41:45
Mi lenne ha a filmrõl írnátok?A többit pm-be!
Ford Mustang 2011 júl. 15. - 16:16:56 Előzmény jeffero
Jaja, pontosan.
offtopic
jeffero 2011 júl. 14. - 21:15:58 Előzmény szabinagypal
A port.hu szerint egyetlen rendezése, ám az IMDb oldalon további 4 címet hoz rendezõként a neve alatt.
Ha a filmeket vesszük, akkor igaz, hogy egyedül a Sajttársak-at rendezte, mivel a másik 4 cím dokumentumfilm, rövidfilm és sorozat.

További infó: http://www.imdb.com/name/nm0307531/
10/10
szabinagypal 2011 márc. 01. - 14:11:22 10/10
És hogy válaszoljak magamnak, a kövér fõszereplõ egyetlen rendezése ez.
10/10
szabinagypal 2011 márc. 01. - 14:08:38 10/10
Nekem Sarah Silverman a kedvenc állj-föl (stand-up) humoristám, bármiért odavagyok, ahol föltûnik.