Sam és Cat

Bakancslistához adom
Sam & Cat
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2013

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A Sam és Cat a tüzes Sam és a hebrencs Cat kalandjait követi, akik szobatársakból legjobb barátokká válnak, és együtt indítanak egy bébiszitter vállalkozást.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Nanba Jean Otus 2019 szept. 07. - 17:37:23 6/10
Szerény személyem, ezt egy kifejezetten jó vígjáték sorozatnak tartja. Nem kiemelkedően jónak, csak jónak. Ugye, ez amolyan összevonása a Victorious-nak és a Sam & Cat-nak. Amiknél egyébként ugyanaz a személy felelt a forgatókönyvért. Ami érezhető is a környezet és a humor felépítésében.
Jennette-t egy jó színész, amit mi sem bizonyít jobban, hogy egy pillanatra se képes kitörni a szerepéből, és alakítson, akár egy rossz lányt (ami már a külleme miatt is passzol hozzá), vagy egy érzékeny teremtést, ő azt élethűen eljátssza. Ariana-val sincs bajom, a számai bejönnek, persze nem mindegyik.. A karakterét (Cat-et ugye) is kedvelem, bár nem nevezném egy színésztehetségnek..

Ugye a két sorozat, a két közönséges kedvenc, és egyben ellentétes személyiségű karaktereit vonja össze, ez a sorozat, majd ezekből a jellem összeütközésekből teremt egy humoros légkört. Ami néhol sikerül, néhol pedig nem. A humor viszonylagosan jól működik, bár gyakran erőltetett. A szövegkönyvek irtózatosan egyszerűek, amik párszor erősségei, párszor gyengeségei a humorfaktornak.

Igazság szerint, kicsit elfogult vagyok ezzel a sorozattal, de ettől függetlenül sem tartom egy rossz, vagy épp bőrlenyúzós vígjátéknak.

Öt pontot adnék rá, de Jennette miatt kap egy bónuszpontot.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu