Sárkányvadász

Bakancslistához adom
Dragon Hunter
amerikai akciófilm, 90 perc, 2008

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Kendrick még kisbabaként vált árvává, amikor szüleit megölte egy orkcsapat. Bátyja, Darius nevelte fel, aki rendkívül vigyázott arra, hogy Kendrick-nek semmi baja ne essen az ádáz orkok szűnni nem akaró támadásai során. Miután Darius nagy harcossá vált, sok évre békét teremtett földjén, azonban a semmiből egy eddigeiknél félelmetesebb ellenfél üti fel a fejét: sárkány támadja meg az embereket. Egy anyjuk által feljegyzett próféciára hallgatván Darius Ocard kastélyába küldi Kendrick-et, hogy veszélyes küldetését beteljesítve sárkányvadásszá váljon.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2011 szept. 27. - 12:33:03 1/10
Figyelem, senki, de senki ne nézze meg ezt a ZS kategóriájú, rendkívül gagyi alkotást. Bármi nemû tevékenység hasznosabb, mint eme halom bélsár megtekintése. Ennyire igénytelen csatajeleneteket még soha nem láttam, hogy ne látszódjon, mennyire valótlan és hiteltelen a harc, ezért az operatõr elõre megfontolt szándékkal rángatja a kamerát, mely rendkívül idegesítõ és még a kívánt célt sem éri el, mert így is nagyon jól érzékelhetõ, hogy mennyire szemét az egész. A színészek hiteltelenek, a karakterek egysíkúak, az alaptörténet és a cselekményvezetés klisékbõl összerakott, minden egyediséget nélkülözõ alkotás, fúj!
4/10
p u m p e r 2010 febr. 14. - 22:12:29 4/10 Előzmény Bogoj
A széparcú leányzód volt a Kör2-ben. Bár abban kevésbé volt szép :)
2/10
Bogoj 2009 okt. 26. - 14:31:01 2/10
most néztük meg. huh. nem egy gyûrük ura...
az operatõr kezét eltörném, mint gallyat. a harcjelenetek úgy lettek végig felvéve, hogy tök közelrõl, a kamerát jobbra balra rángatva, gyakorlatilag semmit nem lehetett látni.
csak azért 2/10, mert a merlin és a sárkányok kora még ennél is gyengébb, meg az elf kislány csinos volt, és szép arcú... :-)