Shaolin tanítványok

Bakancslistához adom
Ma ko Po lo / Disciples Of Shaolin
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott tajvani akciófilm, 104 perc, 1975

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Kuan, a heves természetű fiatal harcmester egy textilüzemben talál magának munkát, ahol a Shaolin egy másik tanítványa figyelmezteti őt arra, hogy a rivális Machu klán szintén egy gyárat üzemeltet a közelben. A két tábor között hamarosan kitör a háború, melyben Kuan a főnök jobb keze és bizalmasa lesz, ám nemsokára elcsábítja őt a gyors meggazdagodás lehetősége, pedig ellenfeleivel szemben minden ügyességére szüksége lenne, akik többek között azt a hírhedt Vasujj fogást vetik be ellene, amely egy pillanat alatt képes végezni bárkivel.

Stáblista:

Szereplők

Li Hung-fung
Chou Hsing-chung
Wang Yung
Huang Chung-han

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
proklima@freemail.hu 2017 jún. 28. - 15:11:27
Vannak benne látványos részek. 8/10.
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 21. - 08:06:40 Előzmény feketevipera
Jó, hát lehet Fellinit is szarozni, hogy micsoda zagyvaság, semmi autós üldözés oldalra fordulva szeretkezés közben, meg Chang Cheh-et is, csak hát a magyar pontozókat minõsíti.
Ráadásul vagy három filmjét értékelték felére, mint az imbd, gondolom a szartengerben ezt is egy vacak trashnek gondolták. Gondoltam, érdemes az értékekre felhívni a figyelmet az általános nihillben és alulra nivellálásban, de beismerem, idealista voltam:)
offtopic
feketevipera 2015 ápr. 18. - 21:02:37
És ha ez a véleményük? Vagy tán ízlésterror kellene a demokrácia és a szabadság nevében? Ennyit a mások iránti toleranciáról. :) Mondjuk én nem rajongok azért, ha indoklás nélkül pontoznak filmeket, legalább egy-két mondatban nyögjék már el, hogy miért igen, miért nem, de nem hinném, hogy kötelezõ lenne minden filmet 10 pontra értékelni, fõleg ha esetleg valakinek nem tetszik. Nekik nem tetszik, neked tetszik, ennyi (ha egyáltalán láttad már).
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 17. - 22:05:53
Három penge ember együtt négyes osztályzatig jutott, világlik az ész.