SherryBaby

Bakancslistához adom
amerikai filmdráma, 96 perc, 2006

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Sherry huszonkét éves volt, amikor három év börtönbüntetésre ítélték kábítószeres rablásért. Előtte született a kislánya, Alexis. Amíg rács mögött volt, a testvére Bobby és a sógornője, Lynette vigyázott a kicsire. Szabadulása után Sherry visszatér New Jersey állambeli otthonába. Alig várja, hogy magához szorítsa a kislányát, akivel sohasem találkozott. Bár szeretne új életet kezdeni, a múlt árnyai elől nem könnyű szabadulni. Mindez egyre inkább szembefordítja Lynette-tel. Sherry a veterán Danny segítségével próbál talpon maradni, ha nem sikerül, örök vesztes marad.

Stáblista:

Szereplők

Sherry Swanson
Dean Walker
Bobby Swanson
Bob Swanson

Díjak és jelölések

  • Golden Globe-díj

    2007
    Legjobb színésznő - drámai kategória jelölés: Maggie Gyllenhaal

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Rahar 2011 júl. 01. - 10:33:18 5/10
Számomra egy közepes film, 10 pontból 5 pontra értékeltem. Az alaptörténet kíváncsivá tett, bár nem egyedi és különleges. A cselekményvezetést vontatottnak éreztem, szerintem tartalmilag a forgatókönyvet kiegészítették, hogy legyen meg a szokásos 90 perces játékidõ. De még ha nem is így történt, azon a tényen nem változtat, hogy számomra több helyen vontatott és ez mellett nagyon kiszámítható. A képi megvalósítás megfelelõ, semmi extra nincs benne, de korrekt munka. A színészek játéka és a szinkron viszont nagyon jó. De mivel nem kötött le a film és nem tudtam beleélni magam a fõszereplõ helyzetébe, ezért értékeltem átlagosra.
Dorothyharry 2010 jan. 18. - 14:09:02
Nem viccelek kedves sztéfáni !, mint írtam néhol vontatott a film,nem az egész ,NÉHOL...nagyobb betûvel sajnos nem tudom írni,remélem azért így is érthetõ. A különbség annyi,hogy a cselekményszál itt-ott vesztegel ,pedig nem kellene leragadnia apró részleteknél. Ami pedig a lestrapáltságot illeti, szerintem ha Maggie Gyllenhaal- nak egy 40 éves nõt kellene játszania,még ott is lestrapált,kiélt negyvenesnek tûnne,(bár legtöbbször mindig meggyötört ,züllött, öregesnek tûnõ karaktert játszik ill. nem is nagyon kell játszania ,valahogy egész lényébõl sugározza ezt a szerencsétlen,szétesett figurát) abban igazad van,hogy egy börtönt megjárt nõnek aki ráadásul már fiatalon gyermeknek adott életet ,nyilván valóan nem kell egy feszes mellû 150 fogú platina szõke bárgyú nõnek lennie,de azért Maggie nem az arany közép út. Na mindegy ,ez az én véleményem a 2x megnézhetõségrõl.
Dorothyharry 2009 jan. 12. - 14:50:03
Nekem tetszett a film, bár kell hozzá egy hangulat. Kicsit néha vontatott, de 2x-legalább megnézhetõ film. Bár a fõszereplõ annyira lestrapáltnak tûnt, hogy én többet néznék ki belõle mint 25.