Soha ne csókolj meg egy karácsonyi pulóveres férfit

Bakancslistához adom
Never Kiss a Man in a Christmas Sweater
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 84 perc, 2020

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Maggie O'Donnell (Ashley Williams) szingli anyuka, aki számára a karácsony mindig is családi esemény volt, de most, hogy lánya, Ellen az apjával tölti az ünnepeket, Maggie életében először egyedül lesz karácsonykor. Legalábbis addig úgy tűnik, amíg szó szerint bele nem ütközik Lucas Cavellibe (Niall Matter) egy karácsonyfaárusnál. Mivel Maggie a fájával megsebesítette, Lucas kénytelen lemondani aspeni sítúráját és a városban maradni karácsonyra. Maggie szeretné jóvátenni a dolgot, ezért felajánlja Lucasnak, hogy a vendégházában lakhat, amíg felépül. Egymás támogatásával néznek szembe a karácsonnyal, és az ünnepek alatt mindketten vígaszra találnak újonnan született barátságukban, amely hamarosan románchoz is vezet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
-Zsolt- 2023 jún. 04. - 13:24:46 10/10
Igazi karácsonyi film, klasszikus amerikai stílusban. Abszolút megadja az ünnepi időszaknak a hangulatát.
8/10
Rojita 2022 jan. 02. - 16:06:11 8/10
Tetszett ez a sokadik karácsonyi amcsi film. Szimpla, kiszámítható cselekmény egy nagyon frappáns induló ötlettel. Látványvilága impozáns, ahogy a hasonló műfajú filmekben megszoktuk. Mindenütt fenyők és fényfüzérek, mindenki fát díszít, ajándékot vásárol és csomagol, sütit esznek és kakaóval kínálják egymást, minden havas és szólnak az ünnepi énekek.
A százzal nyomott karácsonyi hangulat mellett nekem újdonságnak tűnt, h ez a film a szingliket, egyedülállókat és magányosakat célozta meg. Mit tegyünk, ha ebbe a kategóriába tartozunk?
Tetszett a két fsz-színész, sőt, jó volt a szinkron is.
A fenyőfával meg én is kimegyek a körútra szlalomozni decemberben. Remek ötlet.