St. Pauli királya

Bakancslistához adom
Der König von St. Pauli
német filmsorozat, 1998

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Robert, a fiatal egyetemi hallgató visszatér gyermekkorának színhelyére, St. Pauliba. A hamburgi vigalmi negyed minden zegét-zugát ismerte, ám sok minden megváltozott itt a hosszú évek alatt. A városrész ura, Graf, a halkereskedő és a bárok, éttermek, bordélyházak tulajdonosa, ellenőrzése alatt tartja egész St. Paulit. Robert apja kórházban fekszik, az életére törtek: Kék Banán nevű lokáljára mások is szemet vetettek. St. Pauli minden négyzetméteréért élethalálharc folyik... Történetünk során bepillantást nyerünk a híres szórakozónegyed kulisszáiba, a pénz és a szórakoztatóipar bódító és kegyetlen világába, különös figurákkal, szerelmekkel, barátságokkal, prostitúcióval találkozunk. A pazar kiállítású sorozat a Kir Royal és az Árnyékember rendezőjének újabb mesterműve...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ABERESQUE 2012 szept. 10. - 17:21:25 10/10
10/10
ABERESQUE 2012 szept. 10. - 17:20:48 10/10 Előzmény Stefnews
NEKEM 9S NAGYON KÉNE... ÉGRE FÖLDRE KERESTEM, DE SEHOL SE TALÁLTAM...:s HA VALAKINEK MEGVAN VAGY TUDJA HOL LEHET M,EGSZEREZNI DOBJON MÁR RÁM EGY MÉLT PLS!
Stefnews 2008 febr. 02. - 16:44:13
Na ezt a filmet nagyon de nagyon szeretném megvenni. Láttam annak idején a német SAT1 - en. Óriási.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu