Stonehenge apokalipszis

Bakancslistához adom
Stonehenge Apocalypse
amerikai-kanadai sci-fi, 2010

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A Stonehenge-nél erős elektromágneses impulzusokat észlelnek a tudósok. A megmagyarázhatatlan jelenség miatt Dr. Jacob (Misha Collins) is a helyszínre siet, ahol egy korábbi apokaliptikus elméletét látja beigazolódni, de senki nem hisz neki. A sorozatos vulkáni kitörések, földrengések azonban őt igazolják. Volt kollégája, Leshem (Hill Harper) egy földalatti piramist tár fel, amely az elérkező apokalipszis elől nyújt menedéket a kiválasztottaknak. Kiderül, hogy az emberiség végpusztulását egy elektromágneses kulccsal Dr. Jacob megakadályozhatná, ám Leshemnek egészen más tervei vannak.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
doktormacko1 2019 ápr. 12. - 22:42:33 5/10
5 / 10 Igy jár aki nem hallgat másokra.
cas1983 2018 febr. 21. - 17:08:12
hol lehet megnezni a filmet
2/10
stupek2 2017 márc. 05. - 09:27:33 2/10
30 prcig bírtamezta kínlódást. Nálam az a címe Apokalipszis itt és most! A hülyeségek miatt meguntam a nézését. Erõs mágneses mezzo megmozdítja a köveket. Nos, a kõ nem mágnesezhetõ, ezért a mágneses erõtér nem is mozdíthatja meg õket! Más! Rádiótávirányításu detonátort helyeznek el a Stonhenge-i oszlopokon és élesítik! Ekkora hülyeséget. Ha egy már eleve erõs mágneses térben élesítik a bombát, bármikor felrobbanhat!
-Ha megszüntetjük a mágneses teret, azzal kivonjuk az oxygent és így ujabb mágneses teret tudunk létrehozni! -Na, ekkora hülyeséget rég hallottam!
Egy kutatót bebzárnak, aki esetleg tudja mi történik, a hatalmon lévõ kutatók pedig nem tudják mi történik, de presztizs vitát folytatnak egymással.
Csak a zene teszi feszültté a filmet!
ms.AnnaMarvel 2012 dec. 29. - 15:38:47
természetesen Misha Collinsért megnézem de õszintén: mi a sz*r ez!?
Xenor 2012 jan. 13. - 17:55:45 Előzmény Sonic8
:DDD Nagy örömömre szolgált, hogy kifejtetted a véleményedet.
Sonic8 2011 aug. 17. - 17:45:55 Előzmény Xenor
foooooooooooooooo!!!!
Xenor 2011 máj. 12. - 10:21:48
Szar film kétségtelenül, de azért valljuk be: Misha Collins nagyot dob rajta. Csak miatta néztem meg a filmet, és szerintem, ha valaki szereti Mishát, annak megéri végignézni. Két pozitívuma még van a filmnek ezen kívül. Egyik: nincsenek benne szar színészek. A színészek igazán kiválóan alakítanak, habár minden más iszonyat benne. Másik: legalább egy jó poént beleírtak a forgatókönyvbe, amit háromszor is elsüt Dr. Glaser. Az a fajta geg, amit minél többször mondanak el, annál viccesebb lesz. ("It was a robot head!") :D
cor 2010 dec. 09. - 12:15:32
jah meg hát, igen. a film költségvetése nyilván nem ment az égig. A színészek helyében én nem adtam volna a nevemet hozzá...de mondjuk a pénz mindenkinek jól jön....
cor 2010 dec. 09. - 12:12:04
hát elõre is bocs ha vkit megbántok de ez a film nagyon gáz. A zene egészen nevetséges, a grafika dettó. Egyedül a színészek érnek valamit. Gondolom ezért van benne Misha Collins, h hátha tõle jobb lesz a film,növeli a nézettséget. Félre értés ne essék, imádom Misha-t, minden odaát részt megnézek, de ez a film akkor is gáz.

Spoiler
Egészen hihetetlen, hogy az emberek még mindig nem unják ezt a történetet: egy hatalmas, világ méretû katasztrófa készülõdik. A tudósoknak lövése sincs h mi lehet. Van egy darab tudós, aki tök okos, de hát neki nem hisz senki,mert tuti õrült. Aztán egyszer csak rájönnek, hogy hopp még is csak igaza van, és akkor beveszik a team be. Ugyan az a nóta másik strófa. Ezt a történetet már kismilliószor megcsináltál, csak vagy vulkán volt a kár okozó vagy nagy vihar esetleg meteor. A film végén, ott az a nagy piramis, aminek elvileg elektromágneses robbanást kéne kibírnia, de nem...a kommandósoknak egy fegyverlövéssel sikerül kinyitniuk. Ez a film egy vicc, de lehet h még annak se jó. Én is csak azért néztem végig, mert másnak munkája volt vele és akkor már oksa..megnézem.

Komolyan, csak az nézze meg, akinek tényleg nincs jobb dolga...de inkább vigye ki a szemetet otthon, mert még az is jobb.