Sunset Strip - A jövő útja

Bakancslistához adom
Sunset Strip
amerikai vígjáték, 90 perc, 2000

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Zach (Nick Stahl), a tehetséges zenész és életművész nagy dobásra készül különc barátaival. Egy híres angol banda előzenekaraként léphet fel a város legmenőbb rockklubjában. A barátok azonnal a segítségére sietnek: Tammy (Anna Friel), a könnyűvérű jelmeztervező és fotós fiúja, Michael (Simon Baker) mindent bevetnek a siker érdekében, akárcsak Felix (Rory Cochrane), a kiábrándult alkoholista slágerszövegíró, aki hivatásból éli végzetes életmódját. Marty (Adam Goldberg), a feltörekvő tehetségkutató producer számára is eljött végre a vissza nem térő lehetőség.
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Michael Scott
Tammy Franklin
Marty Shapiro
Mr. Niederhaus
Glen Walker

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Sadenal 2012 febr. 12. - 15:16:59 5/10
Hát a végét leszámítva elég gyenge próbálkozás volt. A gitáros részek jók voltak, meg a végét is eltalálták, de a többi.....Nick Stahl-t bírtam benne egyedül.
Swa 2009 dec. 25. - 20:44:05
Kedves ami, bizonyára rettenetesen magányos és a szörnyû válság lesújtott áldozata lehetsz ott külföldön (ahol még egy ékezetes gép sem járja)...
Próbálj rákapcsolódni helyi adásokra, hátha ott a világfájdalmadra gyógyírként ható bánatos fim megy...
Ja, és itt M.O-on ez a nap a szeretet és boldogság
Úgy hívják: karácsony...
És ezek szerint van otthonod, van áramod, van TV-d, és ha csak a mûsorral vagy elégedetlen, azért ez nem is olyan vészes...
A gyerekeket meg a szülõk oktassák, ne hagyjuk a Gold Privátra...
arni 2009 dec. 25. - 17:54:52
VAN MEG SOK VIGJATEKOTOK? MERT AZ EMBERNEK TELE VAN A ZACSKOJA A SOK VIGJATEKKAL MINDEGYIK CSATORNAN,AZ OK HOGY KARACSONY MEG MINDEN,DE EGY FILM PLUSZ AHOL JO KIS FILMEK KELENENEK HOGY LEGYENEK EGY ESTEN BELUL KET-HAROM VIGJATEK IS VAN,EZERT FIZETUNK,AKKOR MAR JOBB HA EROTIKUS FILMEKET ADTOK MERT AZOKAT MEGNEZIK A GYEREKEK IS.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu