S.W.A.T.: Tűzveszély

Bakancslistához adom
S.W.A.T.: Under Siege
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akcióthriller, 89 perc, 2017

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Amikor a D.E.A. és a S.W.A.T. rajtaüt egy kartellen, Travis Hall ügynök (Sam Jaeger) elfog egy titokzatos, The Scorpion becenevű foglyot, akiről később kiderül, hogy az Egyesült Államok hírszerző ügynökségeinek és a nemzetközi bűnözőknek egyaránt dolgozott, így értékes titkokat őriz. Csakhogy a kartell ostrom alá veszi a központot, hogy megkaparintsák a foglyot.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe 2021 jan. 29. - 23:12:22 6/10
Már az elején feltűnt, hogy néhány SWAT-tag mintha messze állna a profizmustól. Ahogy az akcióban ténykedtek, ahogy a fegyvert fogták, az összehangoltság hiánya... a rendező nem sok gondot fordított a valósághű bemutatásra. (csak össze kell hasonlítani a SWAT-sorozattal - ott egy kicsit másképpen csinálják) Amikor Skorpió megjelenik, az sokat javít a helyzeten, végre valaki profi is színre lép. Ezután egész jó lesz a film, eltekintve a sok nem elegáns, amatőr megoldástól, rendezői hibától, és egyebektől.
Nekem a főszereplő színész sem volt igazán hiteles, szerintem sokkal alkalmasabb embert is találhattak volna a szerepre (csak biztos ő többet kért volna...). A film erősen hasonlít A 13-as rendőrőrs c. filmre. Végig kiszámítható, új elemeket nem tartalmazó tucatfilm. Ja, és ne feledkezzünk meg a végéről, ami - amúgy amerikai módra - csöpögősen happyendes. Hurrá. Egyszer nézhető.
8/10
eynrg 2020 júl. 04. - 09:05:11 8/10
Úgy látszik, nem ugyanazt a filmet néztük... Csak kíváncsiságból kezdtem el nézni, és ott is ragadtam. Nem tudtam felállni, ugyanis végig lekötött. Izgalmas, pörgős, fordulatos. Kellemes meglepetés volt.
filoszemitabéluska 2020 máj. 10. - 22:49:26
Zs kategória! És végignéztem. Pedig már az elején látszott, hogy klisékből épített, kiszámítható, tucatfilm, ami valószínűleg behozza az árát, csak kár volt leforgatni. De magamra vessek!
riverside61 2020 máj. 10. - 21:06:02
könnyű lehetett a szereplők egyeztetése😂
Deecy 2019 júl. 13. - 22:01:41
***spoiler***

Az informatikus vagy milyen srác be tud törni az FBI(?) adatbázisába, de valami "külső belépés sikertelen" hibaüzenettel nem foglalkozik????