Szellemes kölykök

Bakancslistához adom
Spooky Buddies
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai családi vígjáték, 88 perc, 2011

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Disney cuki beszélő kiskutyái egy vadonatúj filmben térnek vissza. De most olyan titokzatos helyre keverednek, hogy bundaborzolóan kísérteties dolgok történnek velük. Néhány frissen szerzett barát - akik között egy barátságos szellem is van - teszi az izgalmas kalandokat igazán kölykös mókává. A kölykök egy rossz szándékú kopó ellen veszik fel a harcot, és új barátaik segítségével nemcsak Warwickot tanítják móresre, hanem mellesleg a világ megmentésére is vállalkoznak. Rengeteg akcióval, humorral és még több extrával a Szellemes kölykök kísértetiesen jó kaland, amely a barátságot és az összetartást ünnepli, ráadásul az egész család jól fog szórakozni rajta!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rent25 2011 dec. 26. - 14:56:06 8/10
Nagyon aranyos, szórakoztató kis film. Könnyed kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Méltó utóda az elõzõ részeknek. Csak azt sajnálom, hogy az elõzõt, (az éppen aktuális) Karácsonyi részt (Santa Buddies) kihagyták valamiért. Az sajnos nem jelent meg magyarul. Vajon miért?
Esetleg azt tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni felirattal? Azt megköszönném.
Értékelésem 8/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu