Szélvész nyomozó

Bakancslistához adom
Stormy Weathers
amerikai akció-vígjáték, 95 perc, 1992

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Samantha Weathers (Cybill Shepherd) az egyik legmenőbb és legcsinosabb ügyvédnő a városban. Nem kis feltűnést kelt tűzpiros sportautójában, amit egyik ügyfelétől kapott ajándékba. Az autóról persze kiderül, hogy lopott, ám Samantha nem véletlenül a legjobb a szakmájában. Hamarosan azonban minden eddigi ügyénél érdekesebb megbízást kap. Gio (Robert Beltran), a sármos olasz üzletember azzal bízza meg, hogy kerítse elő 15 éve eltűnt bátyját, hogy apja örökségét és grófi címét átvehesse. Sam elvállalja az ügyet, nem is sejtve, hogy milyen veszélyes játékba keveredett.

Stáblista:

Szereplők

Samantha Weathers
Ernie Horshack
Gloria Chase
Clara Wilkes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
k4z0 2009 aug. 16. - 13:04:52
vki nem tudja mikor fogják leadni?
jeffero 2009 júl. 14. - 23:17:07
Szerintem olyan "A simlis és a szende" utánérzés ez a film, hasonló nyomozósdi, az efféle filmek minden kellékével, csak itt egyedül van Cybill Shepherd, szóval az a plusz, amit a sorozatban Bruce Willistõl kaphattunk, ebben hiányzik. Persze így sincs hiányérzetünk, Cybillt látványa kárpótol mindenért, szóval a színésznõ rajongóinak és krimi fanoknak mindenképp ajánlott. Könnyû délutáni vagy kora esti filmecske.

A fõszereplõ Samantha a maga kis magánnyomozó cégét vezeti, amikor egy nem mindennapi megbízást kap, amelyben mint kiderül, talán az apja hírnevét is sikerül tisztáznia, és egy olyan ügyben nyomozhat, amelyet felsõbb utasításra idõ elõtt lezártak sok évvel ezelõtt. Sam igazán kemény, rámenõs nõ, és hát amióta apjától átvette az üzletet, komoly kapcsolatra sem jutott ideje. Férfias erõvel fog bele, felhasználja a titkos kapcsolatait és minden elérhetõ eszközt, hogy megoldja az ügyet, néha az élete is veszélybe kerül, de õt ez sem izgatja. Segítségére van többek között a számítógépzseni srác, akit az iroda elsõ számítógépe telepítése után felfogad a rendõrségi és más adatbázisokban való keresgélésre, és akit csak egyszerûen mókusnak nevez.
Airotkiv17 2009 jún. 21. - 16:19:05
Én még nem láttam ezt a filmet. Valaki irna hozzá valami kommentet???