Szemétdomb

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar kísérleti film, 79 perc, 2001

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Craig Shields (eredeti nevén Bogár László) története apró balszerencsék sorozatával indul, s hamarosan egy arcnélküli hatalommal folytatott zűrzavaros küzdelemmé válik. Ebben a fekete komédiában Craig és az idegbetegséggel küzdő útitársnője, Jess egy napon keresztül harcol az idővel, a rendőrséggel és saját démonjaival, hogy a rájuk bízott munkát elvégezzék.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Morwen 2009 márc. 04. - 09:16:06 10/10
Nekem nagyon tetszett. Tegnap (ma) volt. Tényleg botrányos, hogy éjszaka adnak olyan filmeket, amik érdekelnek is. =/ Hajnali kettõkor lett vége, és hétköznap van. Ma sem aludtam ki magam, de sebaj. =S
Tehát nekem nagyon tetszett. Én nem így állok egy fimhez. Unalmas volt? Hát istenem. Nekem rohadt jó volt látni San Francisco-t, (nem láttam róla útifilmet még) nagyon jó érzés volt látni ezeket a magyarokat. Akiknek bejött a kitelepülés. Szerintem manapság nincs az az ember, aki ne akarna elmenni innen. Én is, és minden ismerõsöm el akar menni az országból. De nem térek ki a politikára, csak a filmrõl beszélek.
Én nem is tudtam, hogy a Torma Piroskát játszó Bánfalvy Ági kint él.
Iszonyat jó volt hallani, ahogy angolul beszélnek, felváltva a magyarral!!
Mindenki szinte tökéletesen beszélt angolul, kivéve ezt a fõszereplõ csávót, aki azt sem tudta mi az a wig. =DDD Nagyon szórakoztató film volt. Úgy is mondhatnám, hogy ismeretterjesztõ. A parókás lány tök szimpatikus volt. =) Olyan kellemes érzést keltett bennem végigkísérni egy napjukat, amíg autókáztak. Tök emberi volt, és hétköznapi.
Na, nem akartam litániát írni, de tegnap láttam két jó filmet, és mindkettõ magyar volt. Szóval büszke vagyok. =) Végre.
semmi 2009 márc. 04. - 00:21:18 Előzmény Tyria
címének tökletesen megfelel...
Tyria 2008 jan. 31. - 13:20:25
Igazad van! Én fõleg azért maradtam fenn, mert kíváncsi voltam az "amerikás" magyarokra. Hargitai Miklósról még gyerekkoromban hallottam a szüleimtõl. Bánfalfy Ági meg a kedvenc Abigél-emben szerepelt. Felismertem még az elején Szabó Lászlót is. Szóval egy kis nosztalgia. De maga a film és története nem tudott ébren tartani! :-)
1/10
Sydneyke 2008 jan. 30. - 15:20:05 1/10
Hát én próbáltam nézni, de annyira semmitmondó és unalmas volt, hogy elaludtam rajta.