Szentiván-éji gyilkosságok

Bakancslistához adom
Steget efter
16 éven aluliak számára nem ajánlott dán-svéd misztikus thriller, 100 perc, 2005

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A rendőrség három fiatal holttestére bukkan az erdőben: mindnyájukkal pisztolygolyó végzett. Nem sokkal később Kurt Wallander újabb halálesettel szembesül: barátja és kollégája, Svedberg végzett magával. Legalábbis először úgy tűnik, a nyomozás azonban hamarosan kideríti, hogy erőszakos halálról van szó, mi több, az eset kapcsolatba hozható a három fiatal meggyilkolásával. A nyomok egy elmegyógyintézetben élő fiatal nőhöz vezetnek, aki talán be tudja azonosítani azt az őrült és könyörtelen gyilkost, aki szemlátomást mindig a rendőrök előtt jár egy lépéssel.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Tonyka82 2021 okt. 09. - 15:02:52 6/10
Kicsit túlgondolták a végét de egyszer simán nézhető.
3/10
Owl 2017 márc. 20. - 23:31:08 3/10
Nem misztikus, csak egy egyszerû krimi. Egyszer nézhetõ. De aki kihagyja, annak se marad ki semmi felejthetetlen az életébõl.
pkovaks 2016 júl. 07. - 01:07:13 Előzmény feketevipera
A legtöbb sved krimi ilyen szar, vontatott es semmi komoly akcio, nem veletlen hogy regen komolyan megvagtak, cenzuraztak az akciojeleneteket, igy a rendezök teljesen elszoktak az ilyenek forgatasatol...
(csak egy szösszenet ezzel kapcsolatban...a Bud Spencer filmeket ugy mutattak be hogy kivagtak az összes pofon- verekedös jelenetet...roppant "izgalmasak" lettek igy...)
feketevipera 2014 okt. 31. - 19:44:58
Nekem nem igazán jött be a film, pedig kíváncsi voltam egy "skandináv" krimire. Szerintem vontatott volt, nehezen gördült elõre a cselekmény, bár alapjában véve jók lettek volna a lelki szálak, de valahogy mégsem sikerült igazán élvezetes filmet összegyúrniuk az alkotóknak az alapanyagból. Tisztes középszer, számomra egyszernézõs volt, igazából túl sokat nem is tudok írni, mert nem fogott meg. Érdekes viszont az indok, amiért a gyilkos ölt, erre nem gondoltam volna.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu