Szenvedélyes szomszédok

Bakancslistához adom
Sentimental
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol vígjáték, 82 perc, 2020

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A középkorú házaspár, Laura és Julio kényelmesen él szép madridi lakásában. Egy nap felfigyelnek az új szomszédokra, akik az áthallatszó zajok alapján rendkívül eseménydús és örömökben gazdag életet élnek. Áthívják őket vacsorázni, és Salva és Ana megmutatják nekik, hogy a szenvedélyes szerelem még sok év után is lángolhat két ember között.
Bemutató dátuma: 2021. október 7. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
naggi 2021 okt. 17. - 21:25:48 8/10
Szerintem egy tök jó kis kamaradarab! A sztorihoz nem kellett több egyetlen helyszínnél. Akinek van házasságban eltöltött tízenpár vagy több éve, ismerős helyzeteket talál majd a filmben, ami történetét tekintve nekem pont addig volt izgi, míg a "felhívás keringőre" szitura az "ok, legyen" válasz lehetősége fennállt. A színészi játék és maga a spanyol nyelv magával vitt. Egyszernézős és- számomra ugyan csak 3/4- éig, de- szórakoztató film!
8/10
funfun 2021 okt. 11. - 17:14:19 8/10
Kamaradarab (nem szóviccnek szánom Cámara miatt), kissé vontatottan indul, és valahogy a szereplők sem igazán tudnak kibontakozni, főleg a házigazdák nem. Nem azért, mert ők azok, akik sztori miatt kényelmetlenül érzik magukat, hanem eleve nem jön át szerintem az ő valós kapcsolatuk. A vendégek annak dacára életszerűbbek, hogy eléggé elrugaszkodott a valóságtól a látogatásuk igazi oka.
Javier Cámara parókásan pedig elég fura...
8 pont.