Szerelem a jégen

Bakancslistához adom
Love on Ice
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 84 perc, 2017

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Emily nagyon tehetséges műkorcsolyázó volt, azonban miközben készült az olimpiára meghalt az édesanyja és így feladta az álmait. Most egy kávézóban dolgozik és kezdő korcsolyázóknak tart edzéseket. Megismerkedik Spencerrel, aki Emily volt tanítványának lett az edzője. Meggyőzi Emilyt, hogy újra korcsolyázzon versenyszerűen és ő szívesen felkészíti a közelgő versenyre. A közös munka során egymásba szeretnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
dandelion83 2020 jún. 26. - 16:43:48 6/10
A maga kategóriájában rendben van a film, de semmi új színt nem mutat, kicsit unatkoztam.
8/10
kifo2 2020 ápr. 23. - 15:20:36 8/10
Az egyik fő kérdés, amivel a film foglalkozik: ahhoz, hogy sikereket érjünk el, sokat kell dolgozni, egy csomó dologról le kell mondani: szórakozásról, szeretetről stb. Mennyivel több munka ér meg mennyivel több sikert? Mekkora siker kárpótolja azt, hogy elveszítem a barátaimat (anyámat, lányomat stb.)? Erre a kérdésre mindenki másként válaszol, a filmben is, van is belőle némi konfliktus. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ki milyen siker reményében nem riad vissza milyen eszközöktől…

Nekem tetszett a film. Tetszett, ahogy (egyesek) nagyra becsülték egymást, ahogy vigyáztak, hogy ne bántsák egymást, aztán amikor mégis megbántották, akkor hogyan orvosolták a problémát, hogyan kezelték a csapásokat stb. Az alaphangulatot már az megadta, mennyire szerette mindenki a városkában Emilyt, és teljesen természetesen kezelték a sztárságát.
Ami nem tetszett, az a mellékszál volt, ha az jobb lett volna, az én pontom is több lett volna :-)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu