Szerelem kölcsönbe

Bakancslistához adom
Something Borrowed
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 112 perc, 2011

Értékelés:

278 szavazatból
Szerinted?

Rachel (Ginnifer Goodwin) tehetséges ügyvédnő egy menő New York-i irodában, nagylelkű és hűséges barát, és legnagyobb bánatára még mindig szingli amire legjobb barátnője, a jegyben járó Darcy (Kate Hudson) előszeretettel emlékezteti. De a harmincadik születésnapi buliját követően Rachel, a javíthatatlan jó kislány váratlanul Dex (Colin Egglesfield) karjaiban köt ki, akibe a jogi egyetem óta szerelmes és aki történetesen Darcy vőlegénye. A Darcy esküvőjét megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.
Bemutató dátuma: 2011. június 16. Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
Minniemousee 2022 nov. 20. - 17:20:23 5/10
Felejthető alkotás...túl hosszú, a karakterek bénák és idegesítőek. A szőke csaj irritálóan hülye, a barna egy nyomi, csúnya nő. Dex egy töketlen barom, Ethan rendben volt a többihez képest. Én reméltem, hogy a vége nem úgy alakul, ahogy. Ethannek szurkoltam.
8/10
dandelion83 2020 nov. 28. - 19:13:31 8/10
Nekem nagyon tetszett, amikor először láttam, akkor utána elolvastam a könyvet is, amiből készült, az is magával ragadott. Nem sablonos, életszerű, a szereplők esendőek, és szerethetőek voltak, a sztorija is tetszett. Könnyed volt, mégis megvolt a maga tanulsága. A zenéje is nagyon rendben volt.
7/10
Joseph Barbera 2019 ápr. 27. - 19:49:44 7/10
Számomra ez egy tökéletes limonádé volt mesebeli szereplőkkel. Éppen 7 pontot ér egy délutáni kikapcsolódás közben. Kate Hudson mindig kissé felszínes, agresszív nőket játszik, tökéletes volt a szerepre, és a jelentéktelen barna lány is, na meg a nyálas szépfiú vőlegény is. Leginkább Ethant kedveltem, neki drukkoltam, Ő legalább értelmes, talpraesett figura volt.
6/10
sexykex 2019 ápr. 27. - 07:46:01 6/10
A fejlettebb vadásztechnikával rendelkező nők gyorsabban ejtik el a békésen legelésző hím antilop csapatból a zsákmányt. Amíg puma mama gondolatban ízlelgeti a kiválasztott példányt, addig a gyorsabb jaguárok már fel is falták. A filmben Puma Mama és Jaguár Julcsi barátnők. A vígjátéki elemet Marcus a cirkuszi medve képviseli.
Amíg én a kialakult helyzetet boncolgattam és a lehetséges megoldáson törtem a fejem, a filmesek sem tétlenkedtek. Egyszerű kis kavarás orgiát rendeztek, vemhességi teszttel és úgy helyre tették a párocskákat, hogy szinte nyekkent a film vége. Egy szó, mint száz: nem érdemes túl sokat agyalni egy amcsi romkomon.
ildike87 2017 júl. 03. - 18:18:42
Kedves utolsó hozzászóló! Én nem tudok róla, hogy készült volna a filmnek folytatása.
9/10
gyara78 2017 márc. 20. - 14:22:08 9/10
Nekem nagyon tetszett a film. Kíváncsivá tett ez a sok negatív kritika,de nálam ez a film10/9-et kapott. Érdekes a sztori,és bizony vannak ilyen nyuszi emberek,akik csak halogatnak,halogatnak... Készült ennek a filmnek folytatása?Mert úgy fejezték be,hogy folytatjuk...
kriszta.g 2016 okt. 29. - 13:33:32
Jó film de a barna lány annyira csúnya és béna hogy nem bírtam neki szurkolni a szõke pedig egy beképzelt unszimpi csaj a pasi nagyon jól néz ki de töketlen.A sztori tetszett bizony van ilyen én is átéltem hasonlót.
ALDO 2016 júl. 01. - 23:56:18
Néha megnézek ilyen romantikus csajos filmeket és alkalomadtán egész pozitívan csalódom bennük. Sajnos ennél a filmnél sajnos nem így történt. Már a karaktereknél bukik az egész. Kedves, aranyos már-már irracionálisan viselkedõ fõhõsnõ, aki egyenesen megköszöni, ha az arcába köpnek és bakanccsal tapossák bele a sárba. Ha meg valaki felvilágosítja arról, hogy milyen idiótán viselkedik és álljon már ki magárét, akkor még õ van megsértõdve. Beképzelt, hülye p*csa legjobb barátnõ, aki még egy szentet is kihozna a sodrából és egy izomagyú, kettõig számolni nem tudó bunkó való mellé. A fiatal Tom Cruise-hasonmás hab a tortán. Egy ilyen szerencsétlen, puhap*cs mellõl minden értelmes nõ két perc alatt sírva elrohanna és max a jótétlélek anyáskodók vennék a szárnyaik alá. Talán a legjobb haver srác volt az egyetlen valamire való szereplõ, aki persze elkövette a legnagyobb hibát: eljátszotta lelki szemetest, így már az elsõ percben ellõtte minden esélyét a csajnál.
A sztori sem valami acélos, egy ötperces történetet nyújtottak el mint a taknyot. Komolyan, 30 éves felnõtt emberek úgy viselkednek, mint az ovisok és azon drámáznak, hogy mit csesztek el hat éve? Mintha egy 350 részes szappanopera best of kiadását izgulhattuk volna végig.
Viszont a legnagyobb pozitívum, hogy a hasonló a hasonlót vonzza témát dobták be és a szürke vesztes csajért nem egy milliárdos herceg törte össze magát, hanem egy hozzá hasonló szerencsétlenség. Remélhetõleg a gyerekeik nem rájuk fognak hasonlítani. Plussz a díva is boldog lett a gyerekkel. Állítólag. Szóval minden jó, ha a vége jó.
3/10
TVterror 2015 dec. 10. - 10:21:57 3/10
ez nagyon rossz film, a szinészek kimondottan idegesitöek. minden szerep el van tulozva a nyálas férj, a tramli feleség, a szende föszereplö. legszivsebben mindhármat péklapáttal csapkodnám meg.
Lilko03 2015 jan. 02. - 14:45:16
Hát nekem semmi pénzért nem kellene ez a Dex. Egy ilyen határozatlan hülyét! Eaten ezerszer jobb pasi. Már reménykedtem, hogy Rachel esze megjön, kár érte.
grace08 2014 febr. 13. - 23:55:29
Tûrhetõ a maga kategóriájában. Sõt, ha másként alakul a vége, akkor még jó filmnek is tartanám.

SPOILER

Lehet, hogy elment az eszem, de én elejétõl fogva azt vártam, hogy Rachel végül Ethan-nél fog kikötni. Az egyetlen emberi figura volt az egész történetben, még meg is könnyeztem egy kicsit a szerelmi vallomását. Egy ilyen filmet éppen a happy end miatt ülök le megnézni, mert néha ilyen is kell, és bár ez elméletileg az volt, én mégsem tudtam örülni. Bár ehhez az is kellett, hogy Dex kicsit sem volt szimpatikus...
Leen 2013 aug. 18. - 15:18:07
Nekem nem tetszett, mert nem azt kaptam tõle, amit vártam (magyarán: felhõtlen, laza kikapcsolódást). Maga az ötlet jó (kicsit az Álljon meg a nászmenetre hajaz), csak a kivitelezés volt szerintem rossz. Plusz 2 óra túl sok volt nekem. Úgy elnyújtották ezt a sztorit, hogy a rétestészta ehhez képest semmi. Pár jelenetet kihagyhattak volna belõle. A színészi játék borzalmas volt - vagy legalábbis a karakterkidolgozás. A fõszereplõ férfi viselkedése kritikán aluli volt. Ilyen töketlen pasit még életemben nem láttam! Komolyan mondom, egy tál zöldborsóban több férfiasság van, mint benne.
3/10
Rahar 2013 ápr. 07. - 23:10:01 3/10
Ahhoz képest, hogy a vígjáték kategóriába van sorolva, egyszer sem nevettem fel a megtekintése közben. A karakterek számomra hiteltelenek.
***SPOILER***
Kate Hudson által alakított nõt el tudom képzelni, fogadni valós személynek, de Ginnifer Goodwin karaktere egyszerûen valószínûtlen. Egy idõ után fel kellett volna tûnnie neki, hogy a barátnõje csak kihasználja, valamint értelmetlenül lemond a nagy szerelmérõl, pedig alapvetõen semmi oka nincs rá. A másik nem valós karaktert Colin Egglesfield játssza, aki szintén képtelen elmondani a nagy szerelmének az érzéseit, mert ez annyira, de annyira nehéz és erre problémamegoldásként egy kiállhatatlan nõvel kezd járni, a parancsolgató apja pedig csak hab a tortán.
***SPOILER VÉGE***
10/10
orsolya721 2013 febr. 04. - 21:53:16 10/10 Előzmény beo71
Nekem nagyon tetszett a film nem értem ezt a sok lehúzást...Én bátran ajánlom bárkinek aki szereti a romantikus filmeket.Én személyszerint nagyon kritikus vagyok a filmek terén és ami nem hagy bennem mély nyomot nem is nézem meg mégegyszer.Nem tudom ki hogy van vele ,de én egy nagyon jó filmet bármennyiszer megtudom nézni.Ezt a filmet már vagy 6-szor láttam. Én vagy 2 órán keresztül a hatása alatt áltam mikor elõször láttam annyira tetszett.Mindig örömmel nézem meg nekem ez a film az egyik kedvencem.:)Olvasgattam a kommenteket és hát jó párral nem értek egyet...Szerintem ez egy nagyon jó film akárki akármit mond.A szereplõ választás és az alakításís is perfect.Nekem valahogy mind a két karakter tetszett.Kate Hudson remekül alakította a rámenõs,nagymenõ barátnõt.Rachel karaktere azért volt jó mert õ jól játszotta a kis "senkit nem akarok megbántani" dolgot +szerintem jó volt benne ahogy néha vissza emlékeztek a történetbe.A többi szereplõ is jó volt Dex,Eathen,Marcos...Szóval én AJÁNLOM MINDENKINEK A FILMET.

VIGYÁZAT!!!Néhány sor spoliert tartalmozott.
5/10
beo71 2013 jan. 30. - 12:55:08 5/10
Míg a Koszorúslányok lefikázásra került, ez a közepest alig elérõ rom-kom felejthetõség jó film kategóriát kerülgeti.Szerintetek.
Szerintem pedig hiába jó a két fõszer.csajszi ( a barna meleg szemei és mosolya tényleg barátságos és Hudson jól hozza az undok jó nõt )itt egyenesen idegesítõ a tökölõdés, rohadtul nem drukkoltam senkinek, a Koszorúslányok legalább néhány poénnal vette körül ezt a töprengõs-tépelõdös témát.A Tom Cruise utánzat pedig idegesítõ volt, mondjuk egy jó sírás jót tett volna neki.( A csajoknak ez jön be, aki csillogó -bamba-szemekkel szerelmeseket pislant, majd elmegy háztûz nézõbe, mert asssszondták neki.)
5/10, a csajok + John Krasinski hármas miatt, egyébként gyatrább.
10/10
andrewboy007 2013 jan. 04. - 17:04:06 10/10
nem értem a sok lehúzást, remek film!
10/9
5/10
Numa 2012 okt. 31. - 17:41:07 5/10
Hát... annyira nem nagy film. Igazából az nem tetszett, hogy nem egyenesek egymással a szereplõk. Pedig egy kapcsolatban az õszinteség nagyon fontos. Bármennyire aranyos is Dex, attól még képviselnie kell magát igazi férfiként. (Csak a végén sikerült rászánnia magát...) Meg az egyik a másikat csalta, közben a másik is az egyiket... Tiszta káosz... Viszont Ethan valóban jó fej volt, csak õ meg mindig megmondta a tutit.
-Babi24- 2012 aug. 18. - 16:40:49
Szerintem jó film. Kate Hudson-t nem szeretem és szerintem nem a legtehetségesebb színésznõ (ebben a filmben sem kellett nagyot alakítania, csak egy vagány, bulizós, kényes csajt). A filmet szerintem is Ethan figurája viszi, annyira jó fej volt benne, dehát amikor szerelmes valaki ugye egy Dex-féle pasiba, háát lehet akármilyen jó fej a másik, van az a bizonyos lila köd. :)
7/10
NADALFAN 2012 jún. 24. - 18:18:29 7/10 Előzmény jagabi
a 2 fõszereplõ csajszi miatt lehet azért megnézni ,az egyik jól alakítja az idétlen szõkét ,a másik meg az intellektüel barnát, de folytatni azért nem kéne a történetet:))
4/10
jagabi 2012 máj. 26. - 11:28:56 4/10
Ilyen hosszan filmet csinálni a semmirõl! Sajnálom, hogy ennyi idõt elpocsékoltam egy ilyen filmre.
Összes hozzászólás