Szeretetvágy

Bakancslistához adom
Loved
amerikai filmdráma, 109 perc, 1997

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy nő rejtélyes öngyilkosságot követ el: száguldó autó elé veti magát. Az ügyben kirendelt vizsgálóbíró úgy véli, többről van itt szó, mint puszta öngyilkosságról. A nyomozás során eljut a nő férjéhez, akiről különös dolgok derülnek ki. Valami megmagyarázhatatlan vonzerőt gyakorol partnereire, ha úgy akarja, mindent hajlandók a kedvéért elkövetni. A vizsgálóbíró kapcsolatba lép a férj egyik régi barátnőjével, és azt kéri tőle, hogy tanúskodjon volt szeretője ellen. A bíró, akinek szintén megvannak a saját magánéleti problémái, nagy érdeklődéssel hallgatja a nő kitárulkozását. Különös kapcsolat alakul ki e két ember között, ami több a barátságnál és a szerelemnél is.

Stáblista:

Szereplők

K.D. Deitrickson
Hedda Amerson
a férfi

Hozzászólások

Szerinted?
amarillys 2009 júl. 20. - 18:51:13
Nem bírtam végignézni ezt a filmet, szerintem egy hatalmas hülyeség. Amikor a 3. tárgyaláson kezdtek beszélni a semmirõl és mindenki bõgött, mondtam ennyi elég volt. És az tényleg szemétség, hogy Sean Penn 1 percet szerepel a filmben és õ van a dvd elején. Ja és az is iszonyat zavaró volt, hogy végig olyan sötét képek voltak, hogy úgy éreztem mintha a kikapcsolt tévét néztem volna.
3000 2008 aug. 26. - 21:17:24 Előzmény Zolkó
Jaja.Ezt én is benéztem.
Zolkó 2007 jan. 22. - 09:05:06
Egy jó film, nagyon jó alakításokkal. Ami pofátlanság, hogy hogy Sean Penn nevével és arcával agyják el a filmet, holott egy nyúlfarknyi szerepe van az elején, ráadásul nem is kapcsolódik szorosan a filmhez.