Szex után

Bakancslistához adom
After Sex
amerikai romantikus vígjáték , 92 perc, 2000

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Két házaspár, egy jegyespár és egy undok, elvált barátnő... Igazán robbanékony koktél. Az egyedülálló Kate (Brooke Shields) meghívja rendes kapcsolatban élő barátnőit egy hétvégére Palm Springsbe. Akarva-akaratlanul be akarja bizonyítani, hogy férfi és nő között nem létezhet felhőtlen kapcsolat. A hölgyek párjai azonban szerencséjükre a jámbor fajtából valók, egyikük még segíts-magadon típusú tanácsadó könyveket is lapozgat kapcsolatuk érdekében, csakhogy nem igazán tud mit kezdeni az információkkal. Kate fel akarja szabadítani szerinte rabszolga barátnőit. A lányok elmennek egy vad hétvégére. Egyik este öt férfi társaságában szórakoznak és ettől kezdve minden a feje tetejére áll. Másnap reggel az öt barátnő indul vissza Los Angelesbe, mindenki a maga sötét titkával. Egyiküket a bűn érzése mardossa, a másik folytatja a titkos viszonyt, a harmadik rájön, hogy régóta tartó kapcsolatának vége. A vicces történet azt mutatja be, hogy majdnem mindent megtennénk, hogy ne legyünk egyedül...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu