Szilveszteri bakiparádé 2012

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A nézők odahaza rendszerint felszisszennek, ha valamelyik műsorban valaki valamit eltéveszt, rosszul mond, megbotlik - vagyis olyasmit csinál, ami nem állt szándékában. A helyzet csak fokozódik, ha a technika vagy mondjuk az állatvilág egy jeles tagja áll ellent egy?egy felvételnek. Ugyanakkor ugyanezek a nézők kifejezetten szeretik azt, hogyha ezeket a tévesztéseket, meglepő és mulatságos fordulatokat a tévések összegyűjtik, és évente egyszer meg is mutatják, mondván: így tévézünk mi! Erről szól ez az összeállítás, vagyis kiválogattuk azokat a kis jeleneteket, amelyeket önök (ha nem élő adásban szerepeltek), akkor nem láthattak, de a felvevőgép megörökítette. A stáb pedig gondosan félretette azzal a felkiáltással: "...milyen jó lesz ez majd egy szilveszteri bakiparádéban!"...

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
-greghouse- 2012 dec. 31. - 17:08:35 10/10 Előzmény adamnagysweetmovie
ja, adamnagy..stb.: talán tényleg legalább ilyenkor nem kellene mindenbe aktuálpolitikát keverni, sem ilyen sem olyan oldalról. Itt a humor a lényeg, szakadjunk már le a politikáról......:-)
10/10
-greghouse- 2012 dec. 31. - 17:06:41 10/10
Szerintem ez az egyik legjobb találmány a szilveszteri mûsorok közül, talán, mert magam is néhány felvételen részt vettem, és láttam, hogy nagyon tisztelt emberek mekkora marhaságokat mondanak, bakiznak, elnevetik magukat, stb....azt nem tudom, hogy miért ilyen rövid, mert egy egész estés anyag simán lenne, azt sem, hogy a kertévék miért nem haraptak rá (illetve tudom, õk ilyenkor "Nagy" mozifilmeket adnak), a bakiparádé inkább más közönséget céloz meg. Szerintem szuper ötlet, és keveslem is, tudva, hogy akár egyetlen mûsorból is sok órányit lehetne összeállítani. Régebben volt olyan bakiparádé, ahol a tévéhíradók hírolvasóinak bakijai voltak, az is külön szám.
..nagyon jó ötlet, kár, hogy ritka nézettségû idõben és röviden adják.
adamnagysweetmovie 2012 dec. 30. - 13:44:45
Azok a hírek, események is benne lesznek, amik valami furcsamód nem kerültek adásba a közmédiában?
Pl. a decemberi náciellenes tüntetés (!), a többszázezres ellenzéki tüntetések januárban, márciusban vagy októberben stb.