Szívtelen bosszú

Bakancslistához adom
Seduction in a Small Town
amerikai filmdráma, 105 perc, 1997

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Sandy Barlow-nak (Joely Fisher) sajátos hobbija van. Sikeres családokat tesz tönkre úgy, hogy gyermekbántalmazással rágalmazza meg az anyát, és a hatóságokkal elveteti a gyerekeket. Legújabb áldozata a Jenks házaspár, Sarah (Melissa Gilbert) és Ivy (Ashley Doty), akik hajlandók neki pénzt kölcsönözni. Sandy bosszúból feljelenti őket a gyámhatóságnál, ahol az ügyintézők kapva kapnak az ügyön. Jenksék megdöbbennek a törvények kijátszhatóságán és barátaik hiszékenységén, de nem hagyják annyiban a dolgot. Mindent elkövetnek, hogy visszakapják gyermekeiket.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
robicsek2 2012 ápr. 30. - 16:55:55
Azért bele lehetne gondolni, hogy ha valakit ennyi helyrõl, és ilyen sok alaptalan támadás ér az, eléggé besokal , és nem tud higgadtan gondolkodni. Én megértem, pedig nem vagyok szülõ. Szerintem olyan történet, amit az ember át tud érezni, nem egy mestermû , de semmi esetre sem szemét. Vannak ennél sokkal huladékabb filmek is, amit bezzek a sok "Felsöbrendü" magasabb intelligenciával megáldott személyek érthetnek meg, legalábbis így gondolják.

Amugy az is elkepesztõ hogy manapság olyan világot élünk, hogy manapság már a fegyelmi verés pofon is gyermekbántalmazásnak minõsül.? Én is kaptam apáméktól ha rossz voltam, nem érzem úgy hogy bántalmazva lettem volna, igaz akkoriban haragudtam emiatt, de utólag az ember rájön hogy az ö érdekét szolgája.

Nem tudom hogy azoknál a fiataloknál akik manapság mindenkinek visszapofáznak, stb, azoknál volt e alkalmazva némi atyai(anyai) szigor, de azért amit a hírekben hallani híreket elég lesújtó, persze az se mindig készpénz amit a híradóban bemondanak, de azért . (Am és akinek nem inge ne vegye magára)
offtopic
ildimix 2012 ápr. 30. - 15:21:59
Sziasztok!

Szerintem a filmet érdemes megnézni, én nem bántam meg mindenkinek csak ajánlani tudom. Nekem a szülõk szinpatikusak úgy gondolom mindent megtettek azért, hogy ne vigyék el a gyerekeket. Külön tetszett, hogy szarah nem csábította el a férfit nem hagyta magát behálózni.

Üdv: Ildimix
1/10
Procyon 2012 ápr. 30. - 15:03:39 1/10
Na erre mondaná Puzsér, hogy szuperszemét. Elképesztõ, hogy milyen rémálmok tudnak az elborult hollyvoodi fejekbõl kipattanni. Még jó, hogy nem így mûködnek a szociális szolgálatok.
Kiskatica 2012 ápr. 30. - 11:41:44
Én már láttam, de nem bírtam végignézni, mert idegesített a nõ rinyálása. Félreértés ne essék, borzalom, hogy elveszik a gyermekeit, de én úgy éreztem, hogy nem tett meg mindent, csak visítozott állandóan. De lehet,hogy másnak bejön...
napraforgó 2012 ápr. 30. - 09:05:54
Nem láttam, de borzasztónak tûnik a tartalma alapján. Érthetetlen, hogy miért is hisznek a hatóságok az ilyen feljelentgetõknek? Ha kimennek, látniuk kell, hogy úgy általában rendben mennek a dolgok. Gyermekpszichológusok azt mondják, hogy még a rossz család is jobb a család nélküliséghez, az intézeti "gondozáshoz" képest.
offtopic
ildimix 2012 ápr. 24. - 12:40:46
Sziasztok!

A tartalma alapján jó filmnek tûnik. Látta valaki a filmet? Érdemes megnézni? Üdv: Ildimix