Szobrot Michael Jacksonnak!

Bakancslistához adom
Spomenik Majklu Dzeksonu
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott szerb-német-macedón-horvát vígjáték, 92 perc, 2014

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Marko elhatározza, hogy romos lakóhelyét és házasságát egyaránt egy Michael Jackson-szobor felállításával fogja megmenteni. Abban reménykedik, hogy a turizmus fellendülésével újra élhető lesz szülővárosa, s ez gazdasági biztonság nyugalmat hoz minden lakos életébe. Abban bízik, ez a hőstett feleségét is meggyőzné, hogy térjen vissza hozzá. Amivel azonban Marko nem számolt: a polgármester érdekeit finoman szólva nem szolgálja a szobor felállítása, így egy korrupcióval átitatott politikai küzdelem alakul ki.
Bemutató dátuma: 2014. október 16. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
4427 2014 okt. 21. - 10:59:52 8/10 Előzmény Vicuskaa
No, igen!
Akkor azért említsük meg, hogy Marko szerepében (és nem Marco! ahogy a történet ismertetõben olvasható!) Boris Milivojeviæ.
Ja, és a film pedig igen jó és tanulságos. (Nem is lepett meg, hogy a Cirko-gejzir remek új termében egyedül néztem a filmet.)
Vicuskaa 2014 okt. 20. - 09:34:40
Tévesen van a szereposztásban: Mirjana Karanoviæ (Marko). MK a legnagyobb szerb színésznõ, az igaz, hogy ha kellene, férfi szerepben is ragyogó lenne, de jelen pillanatban nem ez a helyzet. Helyesen Darinka a szerepe szerint és ebben a filmben kivételesen epizód szerepben láthatjuk, tehát a a neve a névsor eleje se igazán indokolt.