Taare Zameen Par

Bakancslistához adom
indiai filmdráma, 165 perc, 2007

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Ishaan Awasthi
Ram Shankar Nikumbh
Rajan Damodaran
Yohan Awasthi
Maya Awasthi
Nandkishore Awasthi

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bodellger 2018 febr. 24. - 06:21:39 10/10
Ki az a vadbarom, aki ennyire lepotonzta ezt a filmet? (Latom nem jott ra tul sok szavazat epp ezert) Ez megvan egy 9es film, de minimum egy 8ast megerdemel. Kivalo drama, helyenkent dramedy.
9/10
Viktor6665 2014 márc. 10. - 02:46:55 9/10
Jók ezek az indiai filmek. A zenés montázsokat kicsit sokallom bennük, de ezenkívül nagyon profi munka.
e-batta 2012 dec. 01. - 04:08:32 Előzmény nagyizi
Nekem is nagyon tetszett. Ismerem Aamir Khan munkásságát, de elfogadtam, hogy egy A-kategóriás bollywoodi sztár, aki folyton hõsszerelmes szerepeket játszik (na jó, nem mindig, de a legtöbbször). Ezért ért kellemes meglepetésként, hogy a szívét-lelkét beleadta ebbe a filmbe. Hagyta játszani a kisfiút, õ csak a film második felében tûnik fel (viszont nagyon jól játssza az elhivatott tanárt). És az meg külön meglepetés volt nekem, hogy nemcsak producere, hanem rendezõje is volt a filmnek (utánanéztem ez volt az elsõ... és mindezidáig egyetlen rendezése... szerintem nyugodtan belevághatna, mert nagyon érdekes kamerabeállásokat használt, ügyesen építette fel a történet vonalát, megvolt a ritmusa és a dinamikája).
10/10
nagyizi 2011 febr. 19. - 16:46:58 10/10
Frenetikus a film! Nekem ez volt az elsõ boolywoodi filmélményem, nagyon kellemes csalódás volt. Ügyes az operatõr és rendezõ, kiváló a színészi játék. Bár a film egy dráma komoly mondanivalóval, azért helyenként a humor is jelen van. A fõszereplõ kisfiú bûbájos, és tehetséges: olyan jól játssza a szerepét, mintha nem is játszana, hanem a valóságban is ilyen lenne. Biztosan keresek még néhány indiai filmet, mert az amerikai filmipar remekei már unalmasak, egy ilyen film viszont unikum.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu