Találkozások Tamási Áronnal

Bakancslistához adom
magyar dokumentumfilm, 16 perc, 2006

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kányádi Sándor emlékeiből és Juhász Ferenc emlékeiből.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2013 febr. 04. - 02:51:43
"Találkozások Tamási Áronnal"

Valahogy így képzelném ennek a mai változatát:

- Szevasz Áron! Ezer éve nem láttalak. Na mizu? Asszony jól van? Aha...Gyerekek? Növésben...Hát igen...Megy az idõ...Na jól van! Örülök, hogy találkoztunk! Ne haragudj, most rohannom kell! Majd írok sms-t! Beülünk valahová, aztán dumálunk! Csá!
Fekete Virág 2012 okt. 29. - 19:31:06 Előzmény feketevipera
Kíváncsian várom a dokumentumfilmet-:). Kányádit költõként és emberként egyaránt értékelem. Lírai alkotásaiban könnyed stílusban fogalmaz meg nagyon mély gondolatokat. (Talán gyerekversei képeznek kivételt ez alól). Szinte "laza csuklómozdulattal" veti papírra ezeket a sorokat és ilyen értelemben párhuzamba állítom Tamási Áron írói stílusával. A könnyed, felszínes humorral általában szívet facsaró mélységeket leplez.
Sokat és nagyon hosszan lehetne beszélni, vitázni róluk éppen ezért (is) vagyok kíváncsi, hogy mi bizonyul relevánsnak a 15 perces összefoglalóban a rendezõ szemszögébõl.
feketevipera 2011 aug. 04. - 11:45:07
A mûsorban Kányádi Sándor és Juhász Ferenc idézi fel a Tamási Áronnal kapcsolatos emlékeit, a "kalandokat", a humoros vagy éppen meglepõ eseteket. Tkp. anekdotázás a film, szubjektív portrévázlat a nagy íróról, persze 16 percben csak néhány jellemvonás felvázolására jut idõ, de közben jó néhány archív fényképfelvételt is láthatunk, így szemléletesebbé és érdekesebbé válik a film, s talán jobban megismerhetjük Tamási Áront mint magánembert.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu