Az éjszakai Show

Bakancslistához adom
Late Night
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, filmdráma, 102 perc, 2019

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

A népszerű, szabadszájú Katherine Newbury (Emma Thompson) 25 éve a késő esti beszélgetős műsorok karizmatikus királynője. Körülötte forog a világ, és ezt annyira megszokta, hogy szinte összeroppan, amikor megtudja, hogy egy fiatal, feltörekvő humoristának szánják a helyét, és a karrierje egy éven belül véget ér. Katherine azonban felveszi a kesztyűt, és az alfahímekből és csodabogarakból álló szerzőcsapatába felvesz egy fiatal nőt, pályafutása során először. Nem is sejti, hogy Molly (Mindy Kaling) személyében végre emberére talál, és bár új kolléganője híján van minden szakmai tapasztalatnak, őszintén el meri mondani a véleményét Katherine munkájáról, amiről mindent kimerítő ismerete van. Nem mellesleg pedig Mollynak legalább olyan jó a humora, mint amilyen határtalan a lelkesedése.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Xxy92 márc. 17. 10:44:32
21:00, vasárnap (március 17.)
Mozi Klub

Örvendetes, hogy ez az új csatorna játszik értelmes-értékes filmeket, ha az MTVA-nak már nem megy (ma pl. Kőszívű ember fiai százezredjére)...
5/10
pihes 2023 dec. 01. - 14:30:14 5/10
Tök csajos film, megfűszerezve - kiszínezve és ennyi, közepesnél nem több ÖT/TÍZ
zetevar 2021 nov. 10. - 08:56:37
Nocsak, csak nem az Az ördög Pradát visel-t láttam Ellen DeGeneressel a középpontban?!
Towner 2021 júl. 06. - 13:10:46 Előzmény szenbanyasz@gmail.com
"amiben az abortuszpárti repulikánusoknak szólnak be"
Kérdezem nem a abortuszellenes republikánusoknak szólnak-é be..merthogy elvileg a demokraták az abortuszpártiak amerikában. (persze biztos vannak republikánus abortuszpártiak is)
7/10
itsme1 2021 márc. 29. - 17:12:37 7/10
Szórakoztató, bár mindvégig úgy éreztem, mintha ezt a filmet már láttam volna, pedig nem.
6/10
Katalin93 2021 febr. 18. - 21:14:34 6/10
Véleményem szerint enyhén túlértékelt. Az alapsztori jó, Emma hozza a formáját és élvezhető, viszont a másik női, színesbőrű főszereplő inkább irritáló - aztán lehet, hogy csak a magyarhangja tolja túl, emiatt lehet, hogy érdemesebb eredetiben nézni. Ami még sok benne, az a sok rasszemlegetés. Nem vagyok rasszista, de komolyan ez a film azzá tesz azzal, hogy az ember képébe nyomja. És sajnos egyre több az ilyen film, hogy meglegyen a "fajkvóta".
szenbanyasz@gmail.com 2021 febr. 07. - 01:14:07
Érzékenyítő propagandaműsor az egész. A filmben szereplő összes fehér férfi gazdag családba született és privilegizált, ahogy az Emma Thompson által játszott főszereplő is, és bár sok éve vannak a showbizniszben, mégis egy pályakezdő indiai származású nő kell, hogy gatyába rázza a műsorukat. A fehér férfiak egy jó viccet nem tudnak írni showwoman Emma Thomsonnak, mire a főszereplő csaj megmutatja, hogy is kell ezt, és ír egy új, eredeti viccet, amiben az abortuszpárti repulikánusoknak szólnak be. Milyen eredeti! (Nem vicc, tényleg ez van a filmben). De a legnagyobb bűne nem is csak az, hogy a történetet teljesen agyonnyomja az ideológiai üzenet, hanem, hogy annak ellenére, hogy talk show és stand-up jelenetek sora szerepel a filmben, egyikben sincs egyetlen normális poén sem.
7/10
sexykex 2020 jún. 19. - 07:28:21 7/10
Én nem ismertem Mindy Kalingot. Ezt a filmet viszont annyira jól megírta – és még színészként sem lógott ki a sorból –, hogy ezentúl figyelni fogok rá. Mindig ezt mondom, de utána elfelejtem az egészet. Hiszen annyi tehetséges ember van, nem figyelhetek mindegyikre. Elég nekem saját magamra figyelni.