Táncoslábú kamaszlányok

Bakancslistához adom
Gotta Kick It Up!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi vígjáték, 81 perc, 2002

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Heather Bartlett kisasszony (Susan Egan) félelmetes biológia tanár, no nem fizikailag, hanem szellemileg. Egy sokak által elátkozott környéken, egy hátrányos helyzetű latin-amerikai gyerekekkel teli Los Angeles-i gimnáziumban tanít. Megtörtént esetet dolgoz fel a felemelő emberi történet. Bartlett kisasszony elhagyja jól fizető és biztos jövővel kecsegtető állását, hogy tánctanár lehessen a nehéz körülmények közt élő leánydiákok között. Ez lenne az első év, hogy az iskola tánckar nélkül marad, de a tanárnő nem engedi meg, hogy ez még jobban lesújtsa a gyerekeket. Állhatatosan edzi testileg és szellemileg is a kis csapatot a városi táncbajnokságra.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Dark Hero 2010 szept. 07. - 16:56:08 10/10 Előzmény jeffero
Egyetértek. Tényleg nagyon jó kis film, nekem is bejött. Mintha ez lenne a Disney válasza a Hajrá csajokra.

Sí Sapuede !!!
jeffero 2010 febr. 04. - 19:34:00
Szerintem is nagyon jó, afféle lightos Hajrá csajok, hisz itt nem kifejezetten pom-pom lányokról van szó, a jelmez és a pom-pomok ezt sugallták, ám közben mégis tánciskoláról és oda való bejutásról, ösztöndíjról beszéltek.

A tanárnõt alakító Susan Egan nekem valahonnan ismerõs volt, talán a Hirtelen 30 c. filmben láthattam, de emellett hasonlít két más ismertebb színésznõre, legalábbis ahogy ebben a filmben kinéz, nekem a Drágám, a kölykök összementek sorozatból ismert Barbara Alyn Woods-ra, valamint a Csillagkapu sorozatból ismert Amanda Tapping-ra emlékeztet.
Az itt a port.hu-n a nevénél felsorolt Nikki sorozat nekem sajnos kimaradt.

Szóval ezt a Disney filmet ajánlom nem csak gyerekeknek, hanem felnõtteknek, Susan Egan miatt is érdemes megnézni, de aki szerette a Hajrá csajok filmeket, vagy kedveli a táncos filmeket, annak biztos bejön.
10/10
ficuka 2010 jan. 31. - 11:07:38 10/10
nekem nagyon bejött ez a film egyszeruen nagyon joh nekem nagyon tetszik
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu