Tarzan 2.

Bakancslistához adom
Tarzan II
amerikai rajzfilm, 72 perc, 2005

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A Walt Disney Stúdió lendületes stílusban dolgozta fel a Tarzan-legendát az 1999-ben készült világsikerű klasszikusban. Olyan nagy volt a lendület, hogy a nézők alig láthattak valamit Tarzan gyerekkori kalandjaiból. Az alkotók most úgy döntöttek, hogy egy előzményeket bemutató új, egész estés Tarzan rajzfilmben végre a kis majomember vidám történetét is jobban megismertetik velünk!
Tarzan csetlő-botló kis csupasz fiúcska keresi a helyét új családjában, a majmok között. Kétségbeesetten próbálja utánozni fogadott szüleit és szőrös, izgága mostoha-testvéreit, de hiába igyekszik, ő más, mint a többiek? A kisfiú először elkeseredik, de szerencsére új barátja, a vidám Zugor megtanítja neki, hogy a másságot nem kell szégyellnie!

Stáblista:

Szereplők

Tarzan hangja
Zugor hangja
Uto hangja
Kago hangja
Mama Gunda hangja
Kala hangja

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 13. - 23:02:26
Hm, tényleg érdekel valaki hogy lett a kiskölök Tarzanból a liánon lengedezõ szuperhõs? Jobban mint amennyit az elsõ film mutat? Mert itt ennyi az egész film. Én szóltam.

Btw, ha valaha osztályozást kéne felállítanom a Disney-folytatásokra, kb. ezeket a kategóriákat használnám:
- inzultálóan rossz
- kifejezetten rossz
- cashgrab
- folytatás
- az eredeti alapvetõ hibáját kiküszöböli, így jobb mint az eredeti.

Ez? Különösebb indoka nincs a létének, viszont nem különösebben ártalmas, és tulajdonképpen a(z új) karakterek egész ötletesek. Sima crashgab. Nem tudni miért nézné meg bárki, nyilván a címe miatt költöttek rá pénzt, aztán eltemetõdött a polcon, mert senkit nem érdekelt.

Btw, meséltem már hogy egyszer elszállt a rollerem fékje csúcssebességnél? Cipõtalppal kellett lefékeznem. Hát mit mondjak, nem úszta meg olyan szépen mint Tarzan talpa.

-------

És még 2 Disney-animáció aminek nem lehet topicja itt:

1) My Scene Goes Hollywood: The Movie

Uuugh banyek, egy nem-Barbie-Barbie termék! Rofl, Lindsay Lohan? Btw, azonnal lebuknál az adott helyzetben, mert az extrák is fizetést kapnak, így adott jelenethez adott mennyiségû extra jár, és nem addig osztogatják a tennivalókat amíg el nem fogy a sor.

Hm, mintha egy Sex&New York részt néznék: semmi nem történik, de valahol ez is leköt.

2) Disney Princess - A christmas of enchantment

Hamisítatlan szkeccsfilm, átfogó keret nélkül. 9 szegmens, amibõl a legtöbb (szerencsés esetben) újravágott verziója korábbi alkotásoknak. Itt nincs olyan mentség mint "a Világháború miatt elfogytak a munkatársak"!

Az elsõ szegmens "A karácsony 12 napja" dalocska, ami olyan fura utalásokat tesz mint hogy a boszorka nem egy Szörnyeteget, hanem NYOLCAT csinált. Eddig.

A második a nyavajás Diótörõ századszor. A Fantázia 2000 verziója, csak itt szánalmas zenével.

Na ha jólsejtem a fenti Diótörõ eredeti zenéje ide került. A Csipkerózsika tánc-jelenetei vannak egymás mellé vágva vagy 1 perc terjedelmet kitéve. Szánalom.

A 4. szegmens a A Szépség és a Szörnyeteg: Varázslatos karácsony (1997) jelentõsen újravágott verziója (75 perc ment le 15-re). A Szörnyerteget sikerült kivágni belõe, sõt, de legfõképpen a gonosz orgonát... Ami maradt az egy éneklõ Belle pár zavaró extra részlettel és egy rettentõ lapos hegedûjátékkal.

Egy 1935-ös Disney-kisfilm jön,aminek egyáltalán nincs története, csak egy rakás (érdekesen megrajzolt) kaja vonul végig. Aztán amikor azt már nem lehet tovább tolni, a szkeccsben miniszkeccsek jelennek meg...

Karaoke-mesefelolvasás. That's a new. Kizárólag állóképekkel dolgoztak hozzá (nyilván mert olcsó, minden értelemben).

Egy 1933-as kisfilm következik.

Aztán egy 1948-as, a Melody Time c. számozott disney-animációból.

Végül a disney-hercegnõk énekelnek egyet.

Ez a kreténség vmi Academy Award Review of Walt Disney Cartoons új verzió? Mi szükség lehetett rá? És miért nem maradt belsõs anyag?
zsikla.zoltan 2010 aug. 19. - 13:17:17
Nekem is megvan.Észre vettem hogy az 1.részben Klétonnak Pap János volt a magyar hangja , itt a 2.részben Zugornak a vén gorillának szintén Pap János a magyar hangja.
3/10
indiana83 2009 szept. 07. - 07:30:24 3/10 Előzmény Petrapetrus
Jól tudod.
Petrapetrus 2008 aug. 25. - 08:06:18
Nekem megvan, csak még nem láttam, nem volt idõm megnézni. De ez a kis Tarzan kiskorát mutatja be, ha jól tudom... Jól tudom? :-) (Vagyis, hogy ami az elsõ részbõl kimaradt... :-))
gabor96 2008 aug. 24. - 21:36:43
Azért mert sok pénz van benne!!!!
Miki1900 2008 júl. 15. - 10:11:54
miért kell mindenbõl 2-õt csinálni?
csak bonyolítja a helyzetet.