Te halsz meg utoljára

Bakancslistához adom
Mrs. K
16 éven aluliak számára nem ajánlott hongkongi krimi-dráma, akciófilm, 85 perc, 2016

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Mrs. K egy háziasszony, aki mindent megtesz azért, hogy megvédje férjét és lányát a múltjából előkerülő, rá vadászó ellenségeitől.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe 2021 febr. 14. - 17:45:32 6/10
Nem volt rossz, de hazudnék, ha azt mondanám, nem láttam jobbat. Kismértékben emlékeztetett az Elrabolva 1.-re, csak a kivitelezés volt sokkal gyengébb. Valahogy nem fordítottak gondot a részletek jobb kidolgozására. De lehet, hogy csak azért volt furcsa, mert keleti a film, az ottani mentalitással. Sok esetben nem értettem, mit miért tesznek, vagy miért úgy teszik. Persze az érthető, hogy az anya harcol a lányáért, de volt egy olyan érzésem, hogy vakdarázs módjára teszi. És úgy látszik, a lőfegyvert nem ismerik... pedig sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani a helyzetet. Persze később eszükbe jutott. A filmen sokszor ugrottak az időben, nem megmagyarázva, hogy közben mi történt. És az kész csoda volt, ahogy a nő - meg a doki is - a végére hogy megtáltosodott... A vége, hát azt nagyon leegyszerűsítették. A zenéje meg már a végére tiszta westernes volt. Egyszer nézhető.
tkovacs453 2018 aug. 04. - 00:36:38
Ez pont olyan volt,mint a mr vengeance(ami pedig eléggé koreai)
10/10
zimike 2018 júl. 24. - 05:22:48 10/10
Itt az új , a modern "kínai " eksön filmek egy mintapéldánya - nem akar sem amerikai sem japán sem koreai lenni ....ez valami egészen más ....ez KÍNAI ...!!!!
Nézzétek meg feltétlen !