Teljes zűrzavar

Bakancslistához adom
Out of Control
kanadai krimi, 90 perc, 2009

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Laura Vandervoort alakítja Marcie Cutler törvényszéki tudós szerepét, aki éppen előléptetésre számít. Miután egy rendőrségi informátort megölnek egy rosszul sikerült drogüzlet során, az ambíciózus fiatal rendőrnő összefog egy férfi kollégájával, hogy együtt nyomozzanak. Amikor azonban Marcie szakmai és személyes dolgai között kezdenek elmosódni a határok, veszélybe kerül mind az ügy, mind az ő pozíciója a rendőrségen belül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
tamast2 2011 júl. 29. - 00:03:50 1/10
Ez nagyon Hallmarkos volt. B kategorias film, szar szereplokkel es katasztrofa szoveggel. Nagyon primitiv volt szerintem. Kiszamithato es olyan kepregenybeillo szovegekkel. "Most meghalsz, mert te gonosz vagy" Apa, en tudom, hogy te jot akarsz nekem, de en is tudom nekem mi a jo, de te azt hiszed en nem tudom nekem mi a jo" Ilyen szovegeke szamitson az aki megnezi. Ennel en csak jobb thrillert lattam meg. Siralmas alakitasok voltak es kiszamithato a film, sot nincs is mit kiszamitani.
jeffero 2011 máj. 08. - 02:06:48
A filmbõl két változat létezik az Universal Channel mûsorában, ugyanis a nappali idõpontokban cenzúrázva, vágottan adják le. Ami kimarad, a holttest közeli képei, valamint 2 szeretkezõs jelenet szinte teljesen, ami utóbbit nem is nagyon értem mi a rossz benne, mert egyébként is alig mutatnak meg valamit, a nõ még a melltartóját sem veszi le. Bár gondolom nem akarják, hogy esetleg kiskorúak nappal rákapcsolva a csatornára ilyet lássanak, hisz nincs is korhatárjelzõ logó, és úgy láttam a film elõtt sem raktak be figyelmeztetést. Könnyebb volt megvágni.

Szóval aki a vágatlan változatra kíváncsi, annak azt javaslom, hogy 21 órai vagy késõbbi idõpontban nézze meg. Azt hittem, hogy a 21 órai is vágott lesz, de szerencsére nem, mert régebben volt, hogy A férjem védelmében sorozatot csak 22 óraiban adták le vágatlanul.

Elképzelhetõ, hogy más filmeknél is megjátsszák ugyanezt, valamint sorozatoknál is.
Május 16-ától újra mûsorba kerül a Haven sorozat, annál kíváncsi leszek, hogy a 20 órai idõpontban vágott lesz-e, mert régebben ebbõl is két verziót adtak.