Tigrisek bandája – Az Ezer Sárkány hegye

Bakancslistához adom
Tiger Team - Der Berg der 1000 Drachen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-osztrák-svájci kalandfilm, 89 perc, 2010

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A legenda szerint az Ezer Sárkány hegyének gyomrában élt egy gyermekcsászár, aki gyógyíthatatlan betegségben szenvedett. Édesanyja úgy szerette, hogy a földkerekség legnagyobb ajándékát szánta neki, az örök életet, és az ehhez szükséges csodaszer el is készült. Biggi, Luk és Patrick 10 év körüli gyerekek:ők alkotják a Tigrisek bandáját. Főhadiszállásuk Mae kínai étterme felett van, ahol találnak egy sárkányfejű figurát, és ez új kalandra csábítja őket – Kínába. Kiderül ugyanis, hogy a sárkány a három kulcs egyike, amely az Ezer Sárkány hegyének gyomrában megbúvó Holdfény-palota kapuit nyitja. A gyerekek egy nyereményjáték segítségével valóban eljutnak Pekingbe, majd a hegyhez, ahol a legenda szerint az örök élet elixírjét őrzik. Ezt akarja viszont megszerezni a világuralomra törő Lady Q is – megkezdődik tehát a versenyfutás.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2021 szept. 02. - 20:49:26
"Köszönöm", hogy a Port az első perctől az utolsóig leírta a film tartalmát, a csavarokkal, poénokkal, befejezéssel együtt....:)