Tiltott szerelem

Bakancslistához adom
Mujer Secreta
venezuelai filmsorozat

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A Tiltott szerelem főhősnője, a szépséges Eugenia és a gazdag bankárfamíliából származó Gustavo házassága maga a pokol. Gustavo könnyen befolyásolható, labilis személyiség, akit szinte mindenben anyja, Carlota irányít. A férfi bizonytalanságát csak növeli, hogy közeli rokona, Jose Manuel Valladares nyolc év távollét után hazatér, és átveszi az irányítást a családi bank felett. Gustavo a féktelen ivászattal és Eugenia-val szembeni erőszakos viselkedésével próbálja ellensúlyozni gyengeségét. Az elszenvedett sérelmek ellenére Eugenia kitart Gustavo mellett, mert úgy érzi, részben ő is felelős férje kudarcaiért. Jose Manuel felbukkanása nemcsak a Valladares-család üzleti berkeiben hoz változást. A kegyetlen üzletember első látásra beleszeret Eugenia-ba, s a hirtelen támadt szenvedély még a férfi hatalomvágyánál is nagyobb. Eugenia szívét azonban nem Jose Manuel, hanem fia, Bernardo ejti rabul. Bernardo-t és Eugenia-t egy nagy közös szenvedély, a színház világa is összeköti. A férfi arról álmodik, hogy rendező lesz, az asszony egyik legnagyobb vágya, hogy színésznő lehessen. A szövevényes szerelmi történet szereplőinek nem csak az érzelmek útvesztőjében, hanem a banki világ legalább ugyanannyira veszélyes talaján is meg kell állniuk a helyüket.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Eugenia Sánchez de Landaeta
Bernardo Valladares
José Manuel Valladares
Gustavo Landaeta

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
sullerj 2020 máj. 02. - 10:29:38
k11zoltan 2020 ápr. 29. - 18:08:08 Előzmény Ancsi0909
Én sem emlékszem ilyen interjúra. Lehet keveri valakivel. (Talán a vad angyallal, vagy melyik volt nálunk.)

Amikor ment ez a sorozat, totál bele voltam zúgva ebbe a csajba. :D Akkor bomba jól nézett ki, de most már nem annyira. Nem csak a kora miatt, hanem le is van fogyva nagyon.

Caracas is milyen rendezett város volt. A sorozat után 2 évvel Venezuela Dél-Amerika leggazdagabb országa volt.
Abból is mi lett...
Melcsike 1991 2020 jan. 04. - 10:31:07
Sziasztok esetleg akinek meglenne az youtube ra nem tudná feltölteni a rèszeket? Mert sehol nincs fent csak magyarul . Köszi
Ancsi0909 2017 ápr. 26. - 19:36:43 Előzmény Petrapetrus
Hello! Csak most olvastam a kommenteket. Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, de kb 10 évvel ezelõttõl nem igazán nézek magyar TV-t. Mit lehet tudni errõl az interjúról a Frei-jel? Melyik mûsorban volt? Milyen hosszú? És miket mondott Carolina Tejera? Szerinted meg lehet találni vhol a neten? Esetleg beszélt errõl a sorozatról is? A sorozat-beli férje Jose Manuel (Mariano Alvarez) sajnos 2000-ben meghalt, esetleg említette õt?
Egyébként a fõcímzenét Sergio Dalma énekelte, én akkoriban megrendeltem azt a CD-t, amin a "Como Un Haleluya" címû dal van, azóta meg további CD-it is :)

Remélem, tudsz valamit mondani az interjúval kapcsolatban.. Köszi :)

Sz. Anikó
Petrapetrus 2012 jún. 05. - 18:14:03
Hú, emlékszem erre a sorozatra. Nem néztem, de a fõcímdalát kedveltem. Na és persze hogy is lehetne azt az interjút elfelejteni, amit Frei Tamás készített Carolina Tejerával..? :D
10/10
syuzi 2012 febr. 11. - 19:10:23 10/10
én is szeretem :)
kár hogy nem adják újra:(
pernelle 2011 jan. 29. - 21:46:24
szia!
nagyon régen amikor még az Rtlklub adta akkor néztem.Jó kis sori volt.Volt története.amostaniakat csak másolják régiekrõl.ugyanaz a sztori csak a szereplõk újak meg itt ott csûrik csvarják,tesznek hozzá vagy vesznel ennyi.
10/10
Kiri22 2010 máj. 08. - 16:44:08 10/10
Én szeretem ezt a soirt,mert nagyon jó sori volt,s nem csak Eugenia-t alakitó szinésznõ miatt,aki lássuk be nagyon csinos,hanem a története is jó volt,s nem nyújtoták ezer részen át.Aki tudd letöltési lehetösége vagy netán megvan neki annak még örülnék is.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu