Titeuf

Bakancslistához adom
Titeuf, le film
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető francia animációs vígjáték, 87 perc, 2011

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Hogy micsoda??? Nadia szülinapi bulit szervez, és nem hívja meg Titeuföt? De hát miért? Hogy felejthette le a listáról, amikor a fiú minden szünetben elárasztja hódolata apró jeleivel? Ráadásul egy nem várt esemény még kaotikusabbá teszi Titeuf életét. Hiába, a felnőttek tényleg hülyék. A fiú nem tehet mást, mint hogy megpróbálja megérteni, mi történik körülötte, és tovább szövögeti terveit a legfőbb cél érdekében: hogy eljusson Nadia szülinapjára!

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Nico71 2016 febr. 19. - 16:32:30 10/10
Egy nagyon jópofa rajzfilm! Nem csak a gyerekek, de a felnõttek is jól szórakoznak rajta! Számtalan nagyon jó poén van benne. A gyerekek által megélt valódi hétköznapokról szol, a kiskamaszok problémáin, nehézségein keresztül mutatja be humorosan a világot. Olyan gondokat dolgoz fel, melyek a felnõttek számára banálisak, de a gyerekeknek éget rengetõ problémák. Mindezt persze a kiskamaszok szemén keresztül láthatjuk, a gondolataikkal, értelmezésükben.
Kicsit ötvözi az "Egy ropi naplója" és a "Charlie Brown" sztorikat.

A mi csemetéink rettentõen imádják ezt a mesét! Néhány havonta újra és újra megnézik. Szülõként, mi is nagyon jókat szoktunk nevetni rajta. :-)
Nagyon sajnáljuk, hogy nincs több magyar nyelvû része. :-( Franciaknál megy sorozatban is, nem is értem, miért nem vette meg eddig egy magyar tévé sem. :-o Sõt, még képregényben is nagyon népszerû náluk.