Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet

Bakancslistához adom
Universal Soldier: Regeneration
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 97 perc, 2009

Értékelés:

65 szavazatból
Szerinted?

Terroristák nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Megszerzik a tökéletes katona genetikai kódját, és egy módosítással létrehozzák Andrejt, a PitBullt (Doplh Lundgreen), akinek az a feladata, hogy a csernobili atomreaktort felrobbantsa. Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), a leszerelt katona az egyetlen, aki képes megakadályozni a terroristák akcióját. Deveraux megújult fegyverzetben indul harcba, ám arra nem számít, hogy nem PitBull az egyetlen újonnan kifejlesztett katona.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Csonger 2014 aug. 22. - 13:06:12
Az akciójelenetek egész jók voltak. Kicsit csalódás volt, hogy DL alig szerepelt, ráadásul nem is õ volt a fõellenség (még csak nem is találkozott azzal a másikkal, akit szörnynek neveztek).
Sonic8 2014 jan. 22. - 20:48:21
Hát, mint mondtad ezeknek az "õssztároknak", már a 60%-nak befellegzett.
Viszont ezek az Expendbables filmek talán pislákoló fénysugárként is tekinthetõek, mivel ez kb. minden akciósztárt visszahoz a mélybõl... Jön ez a 3. rész hát a stáblistája, az beszarás. Még Wesley Snipes is ott van egyenesen a sittrõl, Harrison Ford a rózsaszín magángépérõl, na meg Banderas a sivatagból :D :D :D

Nem tudom láttad-e már: http://www.youtube.com/watch?v=OuXkXJ1fPuk :)

<-- Itt meg a jó öreg original Predator... Nem úgy, mint abban a 2010-es fosban.
offtopic
Bigpapa 2014 jan. 21. - 21:00:23 Előzmény Sonic8
OFF

Eszembe sincs ebbõl több részt nézni! :D Nekem ez a 10 perc is sok és SOKK volt :) Azt nem értem, hogy voltak képesek így elqrni a karrierjüket? Mert hiába mai szemmel vicces egy egy régi akciójuk, Van Damme és Dolp Lundgren igen is a TOP5-ös akciósztár kategóriában voltak, még mielõtt Bruce Willis odacsöppent. Volt ugye Schwarzenegger, Stallone, Seagal, már hanyatlóban Norris.
Mert ugye Willis elsõ akciója a Drágán add az életed 88-ból, míg Van Damme a 86-os Karate tigris Ivan Kraschinsky szerepével igen csak odatette magát. Hiába nem õ volt a fõszereplõ, én neki drukkoltam. Aztán 88-tól a véres játékkal csak akciófilmjei lettek, míg Willis csak elvétve szerepelt akciófilmekben a vígjátékok mellett. Nekem a Kalandor-tól kezdõdik a hanyatlása, mert utána még a nyerõ páros úgy ahogy elment, de a többi mélyrepülés. Talán egy filmje van, ami kiemelkedik nekem, és meg is lepõdtem, az a Bosszú mindhalálig, mert abban legalább jól játszik. Egy TV2-es éjszakai vetítésen láttam az utolsó 20 percét, aztán meg is néztem elõröl, mert érdekelt.
De a karrierjén már a Feláldozhatók 2 sem segített,mert ilyen dvd filmek után nem lehet visszatérni. Pedig még egy igényes, nagy költségvetésû filmben jó név lenne.
Lundgren ugyan ez, csak neki hamarabb ment tropára a karrierje. Õ hamarabb kezdte,mint Van Damme, és neki pont a Tökéletes katona 1 volt az utolsó filmje, amit hajlandó voltam megnézni! A többibe csak belenéztem egy darabig, de azt hiszem a Black jack volt az utolsó.

Mindkettõnek megvolt a tökéletes adottsága, hogy ma ott legyenek fizetésben és elismerésben, ahol Willis áll. Elbaszták elég rendesen. :) Mellesleg nagyon sajnálom, mert 54 és 57 évesen is jól néznek még ki.

Azt ne feledd, hogy a 70-es években 10 millió $ a mai 100 millának felelt meg. Csak akkor még építettek díszletet, maszkokat, ma már CGI minden. És ez az undorító, mert lassan az egész film egy qrva Xbox játék. Persze attól meg a kis taknyok elélveznek, viszont lefikáznak egy Predatort, ahol ugye komplett maszkokkal oldották meg a ragadozót és nem CGI-vel.
Amúgy vicces, de a Ragadozó szerepére Van Damme-ot kérték fel, de nem vállalta, mert nem látszik az arca, így kapta meg Kevin Peter Hall :D Ami szerintem zseniális választás volt. Kár hogy szegény olyan fiatalon meghalt :(
Sonic8 2014 jan. 21. - 18:28:43
OFF

Nah ezután nézd meg ennek a 4. részét.... Beszarsz.

SPOILER

Jön Van Damme befeszülve, az ahogyan leírtad romos szaros raktárépületben, majd szembejön vele egy kis katona. Ránéz Van Damme-re azt fogja magát és inkább kiugrik az ablakon, és placcs.

Hát mondom WTF??
EZ az ilyen Film+ hajnali 2 órakor, sunyiban leadandó kategória :D

SPOILER VÉGE

http://boxofficemojo.com/movies/?id=universalsoldier2012.htm
És így is behoz majdnem 400 ezer dollárt amcsiban majd rá 600-at külföldön közbe meg elvertek 11,5 milliót baszki.

Spielberg 7 millióból megcsinálta, az Isten is imádja Cápát, Lucas ennyibõl a Star Wars-ot,és még azaz Oren Peli 10 ezer dollárból a Paranormal Activity-t ami egy szar megjegyzem de behozott nekik 190 milliót :D Annak a rendezõnek sem lesz problémája az életben többet :D Valami 22,7 milliós vagyona van, egyszerûen sorolhatnék töménytelen sok filmet, amik a TOP kategória pedig semmit se csaptak rá csak úgy... Szóval.. Értelmetlen egy ilyen film pedig milyen jó színész Van Damme. Rengeteg jó filmje van amin beszarok úgy élvezek.

Erre itt van egy ilyen hulladék. D:

Mondjuk vannak kivételek: http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10
Bigpapa 2014 jan. 20. - 23:24:39
Az elsõ rész szerintem tökéletes lett. Amikor bemutatták, 3x láttuk moziban, és az idõ múlásával sem érzem gagyinak, mert ha adja a Tv és van kedvem, simán megnézem. Jó a humora a filmnek, jók az akciók és a színészek is jók. Fõleg Lundgren :D

De ez....

Az a baj, hogy újabban a Van Damme, Wesley Snipes filmeket Romániában, vagy ami még rosszabb, Bulgáriában forgatják, hugyért szarért, lepukkant ipari parkokban, vagy olyan nyomortelepeken, külvárosokban, hogy okádni kell. Ez már nem Zs kategória, hanem ZS a másodikon! Bár Seagal is beállt jó 10-14 éve ebbe a gagyi kategóriába, szerintem a régi filmjein kívül újakat már nem is láttam 10 éve legalább. Ez értékelhetetlen film számomra, mert kemény 10 percet láttam belõle, de már érzem az agykárosodást ;)

1pont? Az sok?
rené2010 2013 júl. 25. - 20:24:47
Ezt drogos korszakukban forgathatták.
Mumika 2013 júl. 25. - 15:40:31
De nagyon rossz film volt. Szerintem, ha tényleg ennyi pénzt költöttek rá, kár volt.
Hiába Van Damme, vagy Dolph Lundgren akkor is nagyon rossz film. Ami azt illeti, nekem a legelsõ tetszett. És talán ott be is kellett volna fejezni a történetet. Mert a folytatások, és feldolgozások egyre rosszabbak lettek. Fõleg, amiben nem is Van Damme játszotta Luc Deveraux. Szóval ez a film 10-bõl max. 3 ha pontoznom kell. A történet, eléggé gagyi. A szereplõk játéka nulla. Csak a kifejezéstelen arcok. És a szinkron is nos...
Szerintem eléggé unalmas.
Tényleg van még nukleáris töltet Csernobilben???? Lehet, ez buta kérdés volt. Szóval az egész történet olyan semmilyen.
DrAgy 2013 jan. 31. - 20:16:54 Előzmény skip
Ez pontosan 10,000,000$-ral volt több mint amennyit rá szabadott volna költeni :)
5/10
skip 2013 jan. 29. - 21:47:57 5/10 Előzmény djhoffman
A filmet kizárólag DVD-n adták ki 2010. február 2-án az Amerikai Egyesült Államokban, majd 2010. szeptember 28-án Magyarországon is megjelent.Költségvetés Csak 10,000,000$ volt
xido 2012 dec. 22. - 23:15:07
Pláne,hogy 4.rész is van már:)

Hatalmas baki a szereplõk szinkronhangjainak felcserélése..kezét vágnám annak az idiótának,aki a stúdióban ült.
Attila G. 2012 dec. 22. - 23:07:21
Miért nem hallottam én errõl a filmrõl? Ráadásul 3 éve készült...
Pedig az elsõ 2 bejött.
2/10
Bogoj 2012 jún. 11. - 08:37:30 2/10
hú, de nem tetszett.
azt hittem, az elsõ rész két fõszereplõje azért vállalta ismét, hogy a katonák bõrébe bújjon, mert jó a forgatókönyv.
nem az.
az úgy nevezett tapasztalt katonák lövöldözés közben nem fedezék mögé vonulnak, és onnan lõnek, hanem elõre rohannak, megállnak, és persze halomra lövik õket.
a tökéletes katonák, akiknek nincsenek érzelmeik, erkölcseik, állnak egymással szemben, és ahelyett, hogy szitává lõnék egymást, becsületbõl (vagy miért) eldobják a fegyverüket és nekiállnak karatézni.
ugyan már...
a történtet meg csak nyúlt, mint a tészta, az egész csak arról szólt, hogy a katonák rohangáltak fel-alá...
10/10
djhoffman 2011 ápr. 04. - 21:15:23 10/10
Az elso két mozifilm most kapunk egy olcsó koltségvetesu tokéletes katonát.Az akciók nagyon ott vannak,de lehetett volna egy kicsit tobb pénzt is fordítani a filmre,de szerintem nem lett rossz