Buddy Valastro Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza. Ő vezeti a Carlo's cukrászdát Hobokenben, New Jersey-ben, és irányítja a csapat munkáját, amelyben édesanyja, négy nővére és három sógora is dolgozik. A Tortakirály sorozat bemutatja, hogyan szeretné Buddy valóra váltani néhai édesapja álmát, hogy Carlo cukrászdája az egész országban fogalommá váljon. A sorozatban tanúi lehetünk annak is, ahogy számos látványos és egyedi esküvői torta és különleges sütemény születik. A szoros határidők miatt azonban nem is olyan könnyű nap mint nap együtt dolgozni a családtagokkal.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
1/10
Alice1977
2021 márc. 29. - 20:10:06
1/10
Unalmas már ez pali, vannak még rajta kívül más jó cukrászok, szakácsok... igazi ripacs
Hát mi sem ettünk finom sütit a nagy vízen túl.
Nagyon édes, tömény, természet ellenes a színük, ami azért baj mert festékkel vannak tele.
Szemnek sem mindég kellemesek, de ízre nekünk nem jöttek be.
Az USA_ban a torták természetes (számunkra) színektõl nagyon eltérõek, nem ritka a pink, világító zöld, kék, lila....stb.
Mi inkább az apró sütiket ettük ott meg a csokis kekszeket.
A torták szépek, sokszor giccsesek, nagyon édesek és a krémek is zsírosak. Általában mascarpone, vaj cukor a krém, a gyümölcsöket nem beledolgozzák a krémbe hanem kisebb nagyobb darabokban a krém tetejére teszik.
A sokat emlegetett vörös bársony torta pl. kevés kakaóval és vörös ételfestékkel készült sima piskóta torta, benne a cukros, vaníliás, vajas mascarpone a töltelék.
Szóval szerintem a szemnek inkább szépek, mint a magyar ízvilágnak.
Imádom a mûsort, és az egész stábot. Buddy és a cukrászai fantasztikusak. Szimpatikus csapat, a családtagok is aranyosak. A szívem szakadt meg, amikor kiderült, hogy beteg az anyukája.
sziasztok itt olvasom végig a fórumot és cukrász láván én is sokszor követem a mûsort. A formázható csoki kérdése engem is foglakkoztatott és meg is találtam a helyes választ
Olvaszd meg a csokit egy dupla falu edényben vagy gõz fölött (csak vigyázz ne menjen bele vízcsepp) !
Add hozzá a szirupot, majd öntsd ki zsírpapírral kibélelt tepsibe. Úgy kend szét a papíron, hogy kb. 1,5 cm vastag legyen a magassága, majd takard be egy másik zsírpapírral. Hagyd egész éjjel szikkadni, de legalább néhány órán keresztül. Ezután készen van formázáshoz.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások