Total Recall: Az emlékmás

Bakancslistához adom
Total Recall 2070
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-kanadai-német sci-fi sorozat, 1999

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Sorozat a film alapján, a történet 2070- ben játszódik, főhőse Hume társa halála után nyomozásba fog. A nyomozás során jut el a Rekall céghez, amely temporális vakációkra és mesterséges intelligenciákra specializálódott. Ez a technológia implantátumok formájában valósul meg, amely segítségével az androidok emberi memóriával és önmegvalósítással rendelkezhetnek. Ezek az implantátumok azonban kimerülhetnek és akkor ezek az emlékek és a tudat eltűnhet.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

David Hume
Ian Farve
Olivia Hume
Tara Ehrenthal
Olan Chang
Richard Collector
Martin Ehrenthal

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
abisztriczky 2014 febr. 21. - 20:05:52
Nekem nagyon tetszett anno ez a sorozat. Szerintem meg ráadásul ennek a remaikje a nálunk tegnap kezdett "Emberi Tényezõ". A véleményem szerint kisérteties a hasonlóság, bárki bármit mond.
Todd 2008 márc. 31. - 11:58:17
-Mégegyszer kösz az infót!Megkövezem magam,a TV 6-os kijeletésem miatt. /Hiába na,elsõ felindulás.../Firefly ügyben tényleg nem õk a ludasok,bár a T.R.sorozat akkor sem tetszik.
Egyébként nekem is nagyon bejön a STARSHIP TROOPERS.Több hasonló film és úgy hiszem igen boldogok lesznek a sci-fi rajongók.../természetesen az elsõ részérõl beszéltem./
neutroman 2008 márc. 27. - 21:52:11
neked meg az agyadat túrták ki...
Todd 2008 márc. 25. - 13:39:01
Már bocs,de szerintem az egész filmsorozat fura...gyenge szereplõk,gyenge story,egy nagy mozifilmen élõsködve!Az biztos,hogy nem-e miatt a sorozat miatt fogom a TV6-ot választani...<fõleg,hogy a sikeres firefly-t túrták ki helyette!Gyenge mûsorstratégia mondhatom...>