Tremors - Ahová lépek ott mindig szörny terem

Bakancslistához adom
Tremors
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, 2003

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Perfection Valley egy meglehetősen különös kisváros Nevada-ban. Az emberek zavartalanul élik nyugodt kis életüket, többnyire.
Ugyanis éppen ez a kisváros szolgál otthonául egy hatalmas El Branco nevű földalatti lénynek. Ez a borzalmas méretű, gilisztaszerű teremtmény a város teljes alapterületét elfoglalja. A szörny nem is akármilyen képességekkel megáldott lény. Különleges tulajdonságai közül az egyik legérdekesebb, hogy a legapróbb rezgéseket is megérzi a föld felszínéről. Így nem csoda, hogy a menekülés előle szinte lehetetlen, ráadásul még veszélyeztetett fajnak is számít.
Az embereknek tehát, más lehetőségük nem lévén, békét kell kötniük El Branco-val, és túl kell élniük a nem éppen kellemes és gyakran váratlan helyzeteket!
FEA2 FEA2

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Roland Katarn 2010 jún. 18. - 12:46:40 2/10
Az elgondolás nem rossz. Csak éppen a megvalósítás nem sikerült jól! Elõszõr is ami engem leginkább zavart a sorozatban az, hogy semmi köze a tremorshoz. Már mint van egy két rész ami tényleg a "drabállal" foglalkozik, de amúgy a többi rész, akár különálló történetnek is elmenne. A legtöbb valami hülye mix mester nevû vegyszerrel kapcsolatos. Szóval az alapötlet nem rossz, és persze Burt Gummer (Michael Gross) is sokat dob rajta, de mivel nem sok köze van az eredeti filmekhez, ezért csak egy 2-es! :(
1/10
toshiba321 2010 ápr. 14. - 13:52:01 1/10
nekem nem tetszett 10/1
zk1324 2006 szept. 13. - 10:58:34 Előzmény ferrarienzo
csum!!
Ez eddig a legkirályabb film amit láttam igaz van még más is !!!!! de ezt a filmet nem felejtem el soha
Kemény Husi 2006 júl. 15. - 11:23:37 Előzmény ferrarienzo
Az eredeti filmnek a nyomába sem ér, a legtöbb rajongóból csalódást váltott ki, ezért hamar le is állították a forgatását. Bár vannak jó epizódjai, a hamarosan kezdõdõ Össznépi paranoia talán a legjobb.
ferrarienzo 2006 jún. 11. - 21:28:39
A Tremors - Ahová lépek ott mindig szörny terem TUTI JÓ SOROZAT
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu