Surviving the Wild

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi kalandfilm, 87 perc, 2018

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Egy fiatal fiú és kutyája veszélyes kalandra indul a vadonban, hogy elérjék a távoli hegytetőt, és szétszórják a fiú szeretett nagyapja hamvait.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
nefefe szept. 29. 15:59:21 6/10
Utálom, ha egy filmet a közepével kezdenek… Ez egy ifjúsági film. Elég szájbarágós, kevés eseménnyel, de sok mondanivalóval. És sok hibával…. Attól eltekintve, hogy óriási felelőtlenség volt a fiútól, hogy így nekivágott ennek a tényleg veszélyes útnak, inkább egy kirándulásnak tűnt az egész, minthogy a cél elérése lett volna. Mindent csinált útközben, sokszor meggondolatlanul cselekedett és nem koncentrált arra, hogy minél előbb elérje a kitűzött célt. A vége valahogy összecsapottnak hatott, túl gyorsan jöttek össze a dolgok, minden sikerült és jött a nagy happyend. Összességében ez a film nem nyűgözött le. Közepes, egyszer meg lehet nézni.
6/10
nefefe szept. 28. 09:41:18 6/10
A részletesebb tartalom: Szülei (akik egy zűrzavaros válás kellős közepén vannak) akarata ellenére egy fiatal fiú ellopja halott nagyapja hamvait, és a kutyájával a vadonba szökik. A fiú elhatározza, hogy teljesíti szeretett, haldokló nagypapája utolsó kívánságát, és egy távoli hegy tetején szórja el hamvait. Az út során a fiút és kutyáját a nagypapa szelleme kíséri, aki segíti őket az útjukon, újra összehozza a családot, és ad egy utolsó lehetőséget a fiúnak a búcsúra.