Tündéri keresztszülők: Nőj fel Timmy Turner!

Bakancslistához adom
A Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!
amerikai-kanadai családi film, 2011

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
554:554 2019 ápr. 06. - 10:19:03 1/10
Annak idején, amikor még nagy Tündéri keresztszülők rajongó voltam, tetszett ez a film. (Annak ellenére, hogy már akkor is furcsálltam, hogy miért élő szereplős.) A sorozat első öt évadát mai napig élvezem, szerintem megunhatatlan klasszikus évadok ezek. A többiért már nem vagyok oda (sőt, a hatodik évad utáni szezonokat idegesítőnek és unalmasnak tartom).

Így a véleményem is megváltozott a filmről. Nem értem, hogy mit szívhattak a Nickelodeonnál, amikor kitalálták, hogy a Tündéri keresztszülők sorozatot live-action formába kell átültetni. De akármit is szívtak, kérek én is belőle.

Eleve kezdjük ott, hogy mikor működött egy rajzfilm "élőszereplősítése"? A Garfield, az Alvin, a Scooby-Doo és még biztos van egy pár, amiről én nem tudok, ezek mind elbuktak élő szereplős formában.

A Tündéri keresztszülők: Nőj fel, Timmy Turner! sem kivétel e téren. Azért az durva, hogy Timmy it 23 éves, de továbbra is az ötödikbe jár. A CGI sajnos finoman szólva is pocsék, a színészi játék sincs a topon (és most megint enyhén fogalmaztam).

De ami a legrosszabb ebben a filmben, az Crocker. Ő mindig a kedvenc karakterem volt a rajzfilmben és kár látni, hogy idáig alacsonyították le, hogy egy felnőtt férfi ugrál egy green screen előtt. (Persze, a valóságban nem lehet imitálni azokat a mozdulatokat, amelyeket a sorozatban végzett, mert rögtön elvinnék a mentők. :D De meg lehetett volna oldani, hogy ne Crocker legyen a fő (vagy másodlagos) gonosz ebben a filmben. Végül is Vicky Timmy igazi ellensége.)

Apropó Vicky: Ő is szörnyűre sikeredett ebben a filmben.

Összefoglalva: A Nőj fel Timmy Turner! egy elcseszett film. Értelmetlen, felesleges, hülyeség és még sorolhatnám. És még két folytatást is csináltak, ami csodák csodája, rosszabbak voltak, mint ez.

1 pont.
barcaculé 2015 jún. 22. - 19:54:25
Nagyon gagyi,nagyon elcsépelt.Jobb lett volna rajzfilmben,mert így nagyon rosszul néz ki.Nem tetszett se az,ahogy a tündérek meg voltak animálva,sem az emberi formájukban levõ jelmezük.A fõszereplõn látszott,hogy próbál vinni valamit a szerepébe,jól eljátszotta a tesze-toszát,habár a rózsaszín kalap nekem már túlzás volt.Pláne pasin.Kegyelmebõl kapott 3 csillagot,nem másból.
1/10
Tomlion 2013 máj. 15. - 10:03:00 1/10
Irtózatosan szar film!
Még a németen néztem meg és komolyan mondom rajzfilmben sokkal jobb lett volna.
10/10
pickbulls 2011 dec. 31. - 22:55:08 10/10 Előzmény Owen069
Nagyon tetszett
Owen069 2011 dec. 13. - 08:21:31
Biztos klassz lesz, már nagyon várom!:D