U Me Aur Hum

Bakancslistához adom
indiai vígjáték, 2008

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Dr. Ajay Mehra
Piya A. Mehra
Natasha 'Nutty'

Hozzászólások

Szerinted?
katyusa53 2013 jan. 01. - 17:25:58
Ez vígjáték? Tisztelettel adózom annak, aki ezen a filmen nevetni tud. Ez a film -amelynek címe talán úgy fordítható, hogy Te, én és mi- egy Alzheimer-kórban szenvedõ nõ és orvos férjének szerelmérõl szól.
A film 'in medias res' indul, egy hajón, napjainkban, ahol egy fiatal srác -apja társaságában- meglát egy csinos lányt, de fél megtenni az elsõ lépéseket. Ennek apropóján apja leül egy vele egykorú hölgy mellé és elmesél neki egy történetet.
Egyszer régen, végzõs medikus korában Ajay Malhotra (Ajay Devgn) barátai társaságában ugyanezen a hajón meglátott egy szép pincérlányt, Piyát (Kajol) és azonnal beleszeretett. De a lány nehezen engedte közel magához és igencsak megtáncoltatta, mire kimondta neki a boldogító igent. Az esküvõ Piya csak két dolgot kért az élettõl: boldog családot és azt, hogy megérje a 25. házassági évfordulójukat, Nem sokkal ezután Piya vásárolni indult, de hirtelen mindent elfelejtett. Nem tudta, hol lakik, hogy hívják és az utcán sikoltozva kért segítséget. Férje elvitte közös barátjukhoz, de a tünetekbõl már tudta, hogy mi a baj. Kollégája megerõsítette a gyanúját és elárulta azt is, hogy felesége állapotos, ezért fokozottan ügyeljen rá, nehogy akár magában, akár a babában kárt tegyen. A baba születése után Piya állapota rövid idõ alatt elért arra a pontra, mikor Ajay úgy döntött, hogy gyermekük érdekében otthonba adja õt. Pár nap elteltével azonban rájött, mit tett és visszavitte feleségét a családhoz. És azóta, mint a régi szép idõkben, azon 'munkálkodott', hogy elnyerje Piya szívét. A történet végén az Ajay társaságában lévõ hölgy megjegyzi, hogy: "Nos, ez a bónusz nap." A fiatal srác ebbõl tudja meg, hogy kinek a történetét is hallotta.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=2KTY2Bd6e5s