Új esély

Bakancslistához adom
New Chance
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 102 perc, 2015

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Miller Mark élete tökéletesnek tűnik. Remek állása, hatalmas háza, és gyönyörű felesége van. Amiről mások csak álmodnak, számára az valóság. Azonban egyik pillanatról a másikra történik valami ami mindent megváltoztat. Egy nap a főnöke közli vele, hogy a cégük a csőd szélén áll, így elbocsájtják. Márk irigylésre méltó élete kártyavárként dől össze. Nem tudja fizetni a számláit így elveszíti az autóit, a házát és a feleségével való kapcsolata is tönkremegy. Mindent megtesz, hogy megállítsa ezt a folyamatot, de rá kell ébrednie, hogy a saját erejéből képtelen helyrehozni a dolgokat. Mindent elveszít ami valaha fontos volt számára, de közben rátalál Istenre. Ezután megváltoztat valamit, amitől olyan dolgok történnek, melyekre soha nem számított.
Bemutató dátuma: 2015. november 19. Forgalmazó: Czeilyfilm

Stáblista:

Szereplők

Naomi Miller
Abraham Holton

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Róbert Érsek 2019 dec. 21. - 21:02:52 10/10
Ez egy nem egy Hoolywoodi film! Itt a mondanivaló a fontos! Az hogy Isten mennyire megtudja változtatni az emberek életét és minden nehezségből ki tudja az embert hozzni hit által! Sajnos a kereszteny filmekre nincs penz,hogy meg tudnák fizetni benne a nagy gázsijú profi színészeket, de itt nrm is ez a lenyeg hanem Isten!
alien1976 2016 okt. 07. - 18:35:44
Húúúú, nem is tudom. Tényleg nem tudom, hogy pontosan mit is kellene ról írni. A sztori mondanivalója mai eredetû, mostani gondokkal teli, de mégis nagyon - nagyon döcögött.
A színészi alakítások hiteltelenek voltak. Nem éreztem a férj és feleség közötti szeretetett. (Hazaérkezve sem egy ölelés, sem egy puszi) A karakterek kidolgozása gyenge. A párbeszédek szörnyûek, bemagoltak, erõltetettek, semi életjel, semmi életérzés nem volt benne. Valaki megmagyarázhatná, hogy miért írta a nõ a búcsúlevelet Német nyelven, mikor Magyarok, és pontosítva Debrecenben laktak?
Tudom, hogy most sokan fogják mondani, hogy hú de könnyû negatív kritikát írni, de tényleg megpróbáltam pozitívan, csak a jó dolgokat nézni, de sok - sok minden zavart a filmben.
1/10
dámáta 2015 nov. 22. - 20:53:35 1/10
Nem a mondanivalójával, a szellemiségével van baj, hanem ahogyan ezt tálalja. Nagyon gyenge, kínos, nulla színészi alakítás, kábé mintha egy másfél órás családi titkok c. gagyiságot kellett volna végig szenvednem.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu