Űrbörtön

Bakancslistához adom
Sleeping Dogs
kanadai-cseh sci-fi akciófilm, 90 perc, 1997

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

2029-ben járunk. Sanchez Boon az alvilág feje. A rendőrség egy rajtaütés során őrizetbe veszi a megalomániás bűnözőt, és a Titán 1 büntetőtelepre száműzi életfogytiglani szabadságvesztésre. Ám még mielőtt megérkeznének, Boon a bandájával elfoglalja az űrhajót, a személyzet egyik felét lemészárolja, a másik felét pedig túszul ejti. A börtöntelep parancsnoka nem hajlandó tárgyalni, s kész feláldozni a túszokat azért, hogy kézrekerítse Boont. Harry, a profi betörő és egy bátor, csinos lány, Pandora azonban nem hagyja cserben a fogságba esett, halálra rémült embereket.

Stáblista:

Szereplők

Sanchez Boon
Harry Maxwell
Pandora Grimes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Danner 2009 jún. 26. - 21:52:02
Borzasztó idétlen film, végig se bírtam nézni.
A film elején láthatjuk, mitõl olyan dúsgazdag a fõgonosz smaragdgengszter Boon: abból él, hogy foglyul ejtett huszonéves lányokat arra kényszerít, hogy lenge öltözékben dolgozzanak a smaragdköveken, miközben egy acélfal mögül, a réseken keresztül féltucat géppisztolyos ügyel rájuk.
Milyen marhaság már ez? Ezek a csajok biztos nem az ékszerszakma krémje, nem lenne egyszerûbb megfizetni kezdõ munkásokat, mint fenntartani egy fegyveres brigádot?
*SPOILER*
És melyik idióta tervez meg egy akkora ûrhajót 2 fõ számára elegendõ mentõkapszulával?
offtopic
feketevipera 2009 márc. 18. - 09:25:15
Hát úgy, ahogy Fekete Pákónál az ûrállomásból "uuuuurallomas" lett...
planeta 2009 márc. 17. - 21:51:07
Lehet, hogy az ûrbörtön õrkutyáiról van szó, akik elaludtak, és a stáb tagjai ezért tudták megvalósítani a forgatókönyvet... De az is lehet, hogy már én is eléggé (le)fáradt vagyok ahhoz, hogy megnézzem ezt a filmet...
BonFire 2009 márc. 17. - 20:33:09
Én arra lennék kíváncsi, hogy az alvó kutyákból hogy lett ûrbörtön???
feketevipera 2009 márc. 17. - 20:09:00 Előzmény Atis
Hehehe... Ez jó... Viszont tényleg találó megállapítás. Howell bácsi nem éppen a színészi játékának nagyszerûségérõl híres, és akkor még finom is voltam. Bennem a stáblistán kívül még gyanút keltett a "kanadai-cseh sci-fi akciófilm" kifejezés is (nem mintha olyan nagy akciófilm-rajongó lennék, szóval amúgy se terveztem megnézni ezt a remekmûvet). De ez azért meglehetõsen sok az én gyenge idegrendszeremnek. Howell + kanadai-cseh koprodukció. Hmmmmm...
1/10
Atis 2009 márc. 17. - 18:02:51 1/10
Saját érdekünkben sose nézzünk meg olyan filmet amiben C. Thomas Howell bármilyen módon közremûködik.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu