Utta Danella - Ki csókolja meg az orvost?

Bakancslistához adom
Utta Danella: Wer küsst den Doc?
német romantikus dráma, 89 perc, 2013

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Tulajdonképp a fogorvos, Leander Winter nem igazán szerethető főnök: önző, domináns és meglehetősen nőgyűlölő. A zárkózott asszisztense, Anna Maria mégis szívvel-lélekkel szereti, de Winternek az alkalmazottja romantikus álmodozásáról fogalma sincs. A feszült hangulatú orvosnak van egyéb gondja is, ugyanis a lánya, Emily az egyik látogatása során közli vele, hogy terhes, és feleségül is fog menni a barátjához, Robertóhoz. Épp egy olaszhoz, mikor Wintert a volt felesége, Franziska épp egy olasz szoknyavadász miatt hagyta el! No persze a volt feleség is odautazik az esküvőre. Leander nem akar pácban hagyott férjnek feltűnni, ezért éppen Anna Mariát kéri meg, rövid időre játszaná el a barátnője szerepét.

A nő rácsodálkozik ugyan a kérésre, de beleegyezik a szokatlan szerepbe. Ugyanakkor Leander minden eszközt bevet, hogy megakadályozza Emily esküvőjét, és a leendő vőlegénnyel való súrlódások - apai részről -, azok sem váratnak magukra sokáig. Franziska és Anna Maria ezzel szemben azonnal remekül szót értenek, jól kijönnek egymással. Leander is, úgy tűnik, más szemmel néz a kolléganőjére. Amikor azonban Anna Maria már kezd komolyan reménykedni, Leander bevallja a családjának az igazságot az állítólagos szerelmi ügyéről. Anna Maria ott áll elképedve… Végérvényesen szertefoszlott az álma, hogy az eljátszott szerelmes szerepe valósággá is válhat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i 2023 febr. 07. - 08:44:03 8/10
Bizonyára oka van, hogy egyik csatorna sem rokonszenvez az Utta Danella filmekkel, következésképp nem is készül(t) belőlük szinkron, ill. elvétve egy-egy, de azok messze nem Danella legsikeresebb, legnézetebb filmjei...