Vágy a szilfák alatt

Bakancslistához adom
Desire Under the Elms
amerikai romantikus dráma, 1958

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Gyűlölet és kapzsiság jellemzi a Cabot családot, akiknek a vagyont képező föld megszerzése mindennél fontosabb. Mindenkit csak egy dolog érdekel: megszerezni és meg is tartani a családi örökséget. A család feje, Ephraim Cabot és felesége Anna különösen kiélezett harcot folytatnak egymással, hiszen egymás iránt érzett szerelmük már régen elmúlt, a nő pedig beleszeretett férje előző házasságából való fiába, Eben-be. Úgy tűnik a tragédia elkerülhetetlen a család számára.

Stáblista:

Szereplők

Anna Cabot
Ephriam Cabot
Simeon Cabot
Peter Cabot

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Liza94 2019 jún. 14. - 14:17:52
Sophia Loren kifejezetten ronda ebben a filmben.

*************spolier*************

A film egy szarkavaró, számító szukáról szól, aki cselédkedés helyett inkább beleülne a készbe, és akinek nem tud ellenállni az, akit eleinte ki akart semmizni. A saját gyerekét is megöli, és sajnos nem esik a pofára a végén (mert "ébenfa" ennek ellenére is szereti őt). Szép történet!

*************spolier**************
Gina424 2014 dec. 21. - 21:29:07
Az elsõ fele nagyon jó volt a filmnek a második fele viszont röhejes.
SPOILER
Nekem ne mondja senki, hogy a valóságban így alakulhattak a dolgok... Persze amikor a baba megszületik, akkor Anna is meg Eben is olyan, mint aki citromba harapott. Hát szerintem egy ilyen helyzetben szép csöndben örültek volna az apa háta mögött a babának. Aztán meg persze az anya megöli a gyereket... Na nehogy már. Akkor már inkább az apát ölték volna meg...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu