Vágyaim netovábbja

Bakancslistához adom
The Object of My Affection
amerikai romantikus vígjáték , 112 perc, 1998

Értékelés:

68 szavazatból
Szerinted?

George és Nina kívülről tökéletes párnak látszanak. Gondtalanul élnek brooklyni luxuslakásukban. Díszes vacsorákkal, fergeteges táncos estékkel szórakoztatják magukat. Mintha szeretnék egymást. A látszat azonban csal: George csupán Nina lakótársa és meleg. Mikor Nina bejelenti terhességét, a dolgok rendje felborul. Vince, a lány valódi barátja el akarja venni gyerekestül. Nina inkább a függetlenséget választaná. George-ban is hirtelen fellángolnak a számára furcsa érzelmek. Hallatlan, egy lány iránt! Képes lenne megfelelni az apaszerepnek?
Friss és szokatlan romantikus vígjáték szórakoztató figurákkal.

Stáblista:

Szereplők

Nina Borowski
George Hanson
Vince McBride
Melissa Marx
Sidney Miller
Constance Miller
Dr. Robert Joley
Frank Hanson
Rodney Fraser

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
doraamadeusz 2017 júl. 21. - 09:05:48 10/10 Előzmény Keba
Nagyon értesz a témához,úgy látszik érintett vagy benne-résztvevõként!
8/10
Forestgamp 2011 máj. 04. - 10:45:29 8/10 Előzmény nuca2831
Nekem is a film mondanivalója tetszett, és biztos az élet is hozott már hasonló helyzetet. egyszer meg lehet nézni, ha másért nem hát J. Aniston miatt érdemes.
nuca2831 2011 jan. 23. - 00:27:15
Ezt a filmet meg egyszer megnezni is rossz, valojaban kibirhatatlan. !!!!!!!!!!
7/10
zsofinha 2010 júl. 30. - 15:30:55 7/10
A vége szar volt, mert nem ezt vártam. Illúzió rombolás volt, de azért a film mondani valója nagyon tetszett.
10/10
Boleyn 2010 febr. 03. - 21:55:53 10/10
Jaj, már... Nem volt ez egy rossz film. Szerintem, ha az ember nem erõlteti magára a tudatot,hogy melegekrõl van szó, akkor fel sem tûnik. (Így van ez a Túl a barátságonnal is)

Nekem kifejezetten tetszett, mikor a srác mesélte,hogy látott egy kisfiút játszani az apukájával és hogy mennyire sajnálja,hogy neki nem lehet gyereke. Szinte bekönnyeztem...

Szerintem itt nem arról volt szó,hogy nem tudta eldönteni,hogy meleg-e vagy sem. Inkább arról, hogy 'normális' élete legyen, vagy olyan, amiben boldog. És itt kell igazán elvonatkoztatni a homoszexualitástól. Mindenki kerül olykor-olykor olyan helyzetbe,hogy választania kell, kimászik egy rossz kapcsolatból, vagy benne marad ezért vagy azért... Ez is ehhez hasonló.


*****Spoiler*****
Mindenesetre én sajnáltam,hogy Jennifer Aniston és Paul Rudd a végén nem jöttek össze. Helyesek lettek volna.
*****Spoiler vége*****
Keba 2010 jan. 12. - 14:22:11
Nem volt ez annyira rossz film, csak kicsit több volt benne a b*zi a kelleténél. Én személy szerint kevesebbre számítottam és kezdett nyomasztani a dolog. A vége viszont kifejezetten jó volt. Egyszer megnézhetõ, de többször nem bírnám ki.
+ jó lenne ha az összes ferdehajlamú a világban úgy viselkedne, mint a fõszereplõ és jó néhány társa, normális emberként, és nem ugy mint a felvonulászó kis k*csg*k az Andrássyn...akkor talán jobban elfogadnák ill. észre se vennék õket az emberek.
minerva9 2009 máj. 20. - 13:53:41
A Vágyaim netovábbja hát elég érdekes,nem igazán jön be a pasi alakitása,
mégcsak nem is mondhatnám igazi férfinek,mert egy igazi férfi eltudja dönteni hogy
most buzi-e vagy hetero,nem jó ha mü buzi,és nem igazi buzi,ha meg hetero akkor meg a többi buzinak mondhatna nemet,mondva figyelj öcsi nincs jobb a punci xal kopjál le!!! és ilyen mály barátság ami testiséggel is jár ilyen nem fér bele a "BARÁTSÁG" zónába,aki nem mer önmaga lenni az igazából nagyon egy bizonytalan ember,és nincs több út,vagy felválalom érzéseim ,és nem ingázzok jobbra balra,ez senkinek nem jó szerintem..ha meg valaki ezt mondja igazán érzelmes filmet,az csak azért mondja mert még nem látott igazán érzelmes filmet..röviden ennyit erröl a filmröl..
kekcsillag 2008 jún. 11. - 13:23:23
Sziasztok

Keressem ezt a filmet, akinek megvan pls dobjo egy emilt, ide: kekcsillag@freemail.hu
köszike
btanarur 2007 szept. 02. - 20:37:38
Az ismertetõ nagyon vázlatosan ismerteti a helyzetet. Adva van egy hetero nõ a heteró barátjával, akitõl persze, hogy teherbe esik. Adott még kb. hat meleg férfi. Ez a népes csapat nevettetõ és megríkató helyzetek sokaságát kínálja a nézõnek. Végig lehet szurkolni, hogy a fõszereplõk boldogan éljenek, míg meg nem halnak. Nos, a film végére a készítõk megnyugtató módon hagyják nyitva a nyitva hagyandókat. Jennifer Aniston jól alakítja a figurát és szeretnivaló, mint mindig. Paul Rudd és a többi férfiszereplõ pedig elég hitelesen alakítják szerepüket. Végre nem a magyar sorozatfilmekbõl és a böfögés-szellentés-pisi-csaj-dugás filmekbõl ismert buzialakítás dominált. Különösen ajánlom ezt az alkotást azoknak, akik szeretik a romantikus filmeket. Semmi krimi, semmi horror, semmi szex. A nem megszokott párkapcsolatok és a féltékenység plasztikus ábrázolása miatt viszont csak már felserültek nézzék szülõi magyarázat nélkül.
hozzászóló 2007 aug. 24. - 15:14:26 Előzmény AlmosMaci
Ennél jobb filmet régen láttam, talán soha!!!!!! Annyira tetszett, ahogy a két fõszerplõ kapcsolatát ábrázolták!! és a vége: nagyon klassz!
AlmosMaci 2007 márc. 28. - 10:58:03
Mivel minden filmrõl lemaradok, ezért ezt is csak tegnap láttam, de nekem nagyon tetszett. Remélem mindenki másnak is.