Vak bizalom (Halálos bizalom)

Bakancslistához adom
Fatal Trust
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai filmdráma, 85 perc, 2006

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Egy asszony párjának tragikus halálát követően kisfiával egy másik városba költözik, hogy újra felépítse az életét. Kezdetben jól mennek dolgai, mivel egy orvos asszisztenseként állást kap és újra összejön egy korábbi szerelmével. Hamarosan rádöbben azonban, hogy új főnöke sötét és halálos titkot rejteget.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2012 máj. 27. - 02:37:05 1/10
Számomra ez egy unalmas alkotás. A színészek egy része több jelenetben is hiteltelen. A képi megvalósítás és a szinkron megfelelõ egy B kategóriájú filmhez, mert ez az. Az alaptörténet nem keltette fel az érdeklõdésemet, sajnos a cselekményvezetés sem. Aki szereti a jó filmeket az szerintem ne ezt válassza.
jeffero 2009 aug. 17. - 22:21:47
Tényleg nem egy nagy szám film, bár nem is a rosszabb fajta, olyan közepes, van azért egy kis hangulata is, a fiatalos fõszereplõknek, Amy Jo Johnson és Paul Popowich színészeknek köszönhetõen.
- Spoiler? -
Az elmentem a kávéért jelenettõl kezdve jön a pörgõsebb
rész, azonban a doki lebukása szerintem gyengén lett kivitelezve ("hol a kávé?"), habár amilyen volt a film addig, talán nem is várhattunk volna más megoldást.

Ami nagyon tetszett, habár kissé abszurdnak is találtam, a Harry Potter-es beszólás, hogy Kate a fiát, Sam-et néhány sornyi Harry Potter regény felolvasásával altatta el. Aztán hogy ez a HP dolog a magyar fordító mûve-e, azt csak akkor tudnánk meg, ha valamiképp hozzájutnánk a filmhez eredeti nyelven. Simán lehet magyar szinkronbeli poén, hallottam már ilyet más filmben is, hogy olyan ismert dolgot helyettesítettek be, ami a magyar kultúrából vagy tévés, filmes világból jobban ismerõs, és érthetõbbé teszi az adott jelenetet.

Érdekesség, hogy pont ma volt Paul Popowich gyerekként a Duna TV-n a Trükkös Tomi és a bélyegutazás c. 1988-as filmben, valamint múlt héten szintén az m2-n adott Leszek a feleségem! címû film egyik fõszereplõjeként.
csa-csa 2009 febr. 05. - 16:53:05 Előzmény Gabi32
kösz a fdigyelmeztetést!
már meg sem nézem.
üdv.
4/10
Gabi32 2008 nov. 15. - 23:42:10 4/10
Egyszer meg lehet nézni, de nem szabad sokat várni. Sablonos történet, kiszámitható minden jelenete